Igaza volt anyunak?
Jól összevesztem anyuval tegnap, amikor látogatóba jött. Már az elején húzta az orrát a lakásra, hogy ez még rosszabb mint volt, meg hasonló megjegyzések. (Két éve, amikor különköltöztem, nem igazán engedtem nekik beleszólni a berendezésbe, az egyszerű dolgokat szeretem ezért én rendezgettem be kedvem szerint, nagyrészt használt dolgokból.)
Aztán mondta, apuval azt gondolták, vesznek ide egy új szobabútort és megcsináltatják a vizesblokkot. És amikor mondtam, hogy köszönöm, ezerszer megmondtam már hogy nem kell, ne dobjatok ki erre ennyi pénzt, kiakadt, hogy ő szégyelli magát, hogy a fia ilyen körülmények között él és nem gondolta volna, hogy ilyen igénytelen panelproli lesz belőlem. Erre volt néhány keresetlen szavam, utána elrohant. Igaza volt, és én voltam bunkó? Elég rosszul érzem magam azóta. Egyátalán mit jelent a panelproli?
A panelprolit a panellakásban lakó, jobbra nem vágyó, kvázi igénytelen emberre szokták használni. F. Hegyi István Népszabadságos újságíró alkotta meg ezt a szókapcsolatot 2001-ben.
Tedd kezedre a szíved. A lakásod igénytelenül, csúnyán van berendezve? Vagy rendetlen vagy?
Az, hogy nem engedted nekik, hogy bútort vegyenek meg vizesblokkot megcsinálják, teljesen rendben van. De akkor a saját pénzedből kéne rendbehoznod a lakást.
Igazad van, hogy rosszul érzed magad, nem lett volna szabad keresetlen szavakkal kioktatni anyukád, akármennyire igazad volt a sztoriban.
Fogadd el a tamogatast, a segitseget...!
Es kerj bocsanatot szerintem. Sok sikert!
Hát nekik semmi közük hozzá. Ha mocsokban élnél, akkor sem lenne, hisz a te lakásod.
Minket is állandóan bsztatnak, amiért nincs falióránk. Hogy lehet így élni? Mi meg ezerszer megmondtuk, hogy nem kell, nincs rá igényünk. Felhozzák ezeregyedszerre is, hát mondják, kit zavar?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!