Hogy bocsáthatnék meg anyunak?
Annyira nem lehetett "tökéletes" a családotok, ha anyád folyamaotsan csalta apádat, ö meg türte.
De ettöl függetlenül te maradtál anyáddal, ne csodálkozz, ha apádnak ez nem tetszett.
Tudom, hogy nem volt tökéletes, de nekem jó gyerekkorom volt, mentünk ide-oda utazni, foglalkoztak velem a szüleim nem volt ilyen sivár mindennap. Apu meg még úgy is szerette anyámat, hogy így viselkedett, csak sajnos utána jött az a pasi..a nagy szerelme. Én csak 10 voltam mikor váltak, szóval egyértelmű volt, hogy anyuval maradok..nem én tehetek róla.
Most anyám is boldogtalan, szinte sosincs itthon, nem lehet vele beszélgetni..
Eloszor is olvasni is rossz, hogy mik vannak a nagyvilagban. Masodszor pedig, ha azt akarod, hogy megvaltozzon valami, azert tenned kell. Megvan benned az akarat, csak tudd kivitelezni... Szerintem mar eppen eleg nagy vagy, hogy leulj anyuddal s kicsit beszelgess vele komolyan, mint a "felnottek". En pl a helyedben keresnek egy napot, amikor egy nyugis kornyezetben ketten tudnank lenni, s finoman elmagyaraznam neki, hogy ne ez igy nekem nem okes. Tudom nehez, en is sokaig azt hittem, ilyenre nem kepes az ember, egeszen addig, amig nem kellett leuljek apammal...szoval azert nem csak a hasamra csaptam s irom... Ulj le, mondd el neki, hogy ez, ez, ez nem tetszik, ezeken szeretned ha valtoztatna, ha esetleg neki van ez ellen kifogasa beszeljetek meg, de sose emeld fel a hangod, mert akkor te tunsz a gyengebnek...az erosebb nem ordit, tombol, hanem ismeri a szavak sulyat...ne sertegesd, azzal megint nem ersz el semmit, hanem tapints ra a gyenge pontjaira...probald meg rendbe hozni a "csaladot". Ha nagyon nagy akarat van benned menni fog, de ahozz elszantsag, akarat, jo kivitelez kell, es legfokebb hit, hogy megtudod csinalni...mert amikor utkozbe ugy erzed, hogy ezt a csatat elvesztetted, nem szabad megallj, mert mindig akkor tudnak a legjobban tamadni...s tudod, hogy van a legjobb vedekezes a tamadas...remelem erted mire celzok... csinald addig mig elered celjaid :)
Ha sikerul eldontened magadban, hogy tenyleg ezt akarode akkor mar nem lesz kerdes, hogy hogyan bocsajts meg neki... csak egyszer kell tudatosuljon magadban, hogy milyen erzes lenne boldog lenni, normalis eletet elni, s el kell hidd hogy erre kepes vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!