Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha a barátom el akar menni majd a Balatonra 2-3 napra a haverjaival nélkülem?
Lehet, hogy pasis kikapcsolódást akar. Egy férfi nehezebben tud félrelépni mint egy nő.
Talán egész nap videojátékokat akarnak nyomatni és részegen tombolni amit nem akarja, hogy láss.
Nekem nem baj, mivel a te pasid.
Az én párom soha nem menne el nélkülem sehova szórakozni, neki fontosabb vagyok a haverjainál. Megy velük, de csak ha én is megyek... ha nem akkor ő sem. Nálunk ez a normális, nem az hogy külön mászkálunk a haverokkal, akik belevisznek minden hülyeségbe akkor is ha nem akarja az ember. Mert elég gyakori az ilyen. Pl mit csinál ha a haverok csajozni akarnak? Nem fog egyedül ülni és messziről nézni őket, hanem ő is odamegy és beszélget a csajokkal... onnan meg már bármi lehet, megcsalhat, vagy ha igazán szeret akkor nem. Ki tudja... nem látunk a jövőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!