Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a barátom elakar menni a haverjaival lány haverjaival (azt írta nem mindegy kikkel) is szórakozni nélkülem úgy hogy nem akar beszámolni róla hova és kikkel?
Menjen, nem különösebben érdekel, szeretem ha van terünk élni :)
17/L
te leszarod hogy megcsal-e?
engem azért érdekel mert szeretem!
Hát pedig az a 17 éves kiscsaj érettebben és egészségesebben látja a dolgokat, mint te. :D
Rögtön meggyanúsítod, hogy megcsalná a párját, valamint a kérdésből világosan lejön, hogy kb. el akarod számoltatni a saját párod. :D Nem vagy kicsit túlfeszülve, ember?
Csak minek kell titkolózni?
Ha két ember szereti egymást miért kell titkolózni?
ti semmit se értetek...
nem azért mert megcsal hanem mert megnyugtat hogy őszinte és elmondja kivel van és megtisztel azzal hogy elmondja.Úristen milyen világa keveredtem eddig a barátaim elmondták ha elmentek szórakozni. főleg ha komoly a kapcsolat..ez a szennyoldal többet soha semmit nem kérdezek.
Máskor igen általában elmondta hogy mit csinál.
most meg nem mert lázad..
igen kiakasztott ma rendesen elnézést.
jóéjt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!