Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar "fogdosni"?
Figyelt kérdés
már lassan egy fél éve együtt vagyunk de soha nem fogja meg a fenekem vagy a melleim akármi amiből látnám h kíván engem .. még megcsókolni sem akar csak puszi meg ölelés mitől lehet ez ? Jelzem h nem szűz és már több lánnyal is volt együtt2014. júl. 8. 14:29
2/9 anonim válasza:
lehet nem akar elveszíteni nem akarja, hogy azt hidd csak szexet akar...mondjuk ennyi idő után...kérdezz rá nyíltan!
3/9 anonim válasza:
Én olyan 3 hónap után fogtam meg először barátnőm fenekét, mert nem akartam, hogy azt higgye, hogy csak Azért vagyok vele. De a 6 hónap minden nélkül .. szétdurrantam volna ott lent. Tőle kérdezd meg.
6/9 anonim válasza:
Én sem tennék különben... határozott elveim vannak, s az erkölcsösség, tisztaság miatt nem taperolok(mell, fenék). Persze attól csókolózunk(nem elvadultan), megfogom a kezét, átölelem. :) 18/F
7/9 anonim válasza:
6/6os és ezt a barátnőd nem is igényli?
8/9 anonim válasza:
Kérdezd meg nyugodtan! Lehet, hogy kis szégyenlös vagy rossz élményei vannak! :) Attól, hogy mondta, nem biztos, hogy volt is valami....
Csókold meg te, vagy súgd a fülébe! A "szeretlek" elhangzott már? Hogy bírtad ki, hogy nem csókoltad meg??? Miröl beszéltek, ha ez mind tabu dolog?
Nem is értem.. hát fogd meg a kezét és tedd a fenekedre... Ugye, nem is olyan nehéz? :) Tudatni kell, hogy szabad, ha már magától nem tudja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!