Miért nem tudnak nélkülem menni a Balatonra?
30-as
Nem hisztiztem,legalábbis nekem nem úgy tűnt.
Arra a válaszra pedig,hogy 'attól másnak nem lesz jobb,mert én elmegyek' ebben teljesen igazad van, de itt arról van szó,hogy tanulja meg értékelni azt amije van.
Úgy értem más keményen dolgozik és így sem sikerül eljutnia oda ahova szeretne, neki viszont megadatik a lehetőség nem is kellett érte megdolgoznia akkor miért nem él vele?
Persze attól mert ő elmegy, annak nem lesz jobb aki keményen dolgozik és nem tud elmenni, de lehet,hogy később megbánja azt,hogy nem ment el.
Ami pedig azt illeti,hogy milyen fajta gondjai vannak a testével, nem a lelki világát jöttem ide pátyolgatni, sőt azt sem mondtam,hogy biztosan nem ronda. Nem értem ezen miért kellett ennyire kiborulnod. Tudod minden fejben dől el, ha nem áll készen arra,hogy levetkőzze a gátlásait akkor lehet olyan dolgokat is csinálni, ahol ezzel nem kell meg birkóznia..ezért is írtam, hogy a Balatonnál nem csak fürdeni lehet.
Nem értem,hogy miért kellett a válaszomon ennyire felháborodnod, de remélem megérte.
29-es ebben igazad van ,hiszen azt már nem mi döntjük el,hogy mit csináljanak a Balatonnál
Csak egy tipp volt.:)
"Úgy értem más keményen dolgozik és így sem sikerül eljutnia oda ahova szeretne, neki viszont megadatik a lehetőség nem is kellett érte megdolgoznia akkor miért nem él vele?"
Mert ő nem akar odamenni? Ha nyernék egy olaszországi utat, rásóznám valakire, vagy inkább az árát kérném el, mert nem érdekel Olaszország.
Miért lenne KÖTELEZŐ élveznie? Én pl nyaralást bármikor élveznék, de pl a hideggel ki lehet kergetni a világból, így hiába másnak az álma egy síelés ausztriában, ha az én szüleim kitalálnák, hogy megyünk síelni, én kerek perec kijelenteném, hogy nem megyek. A nyaralás/telelés (mindegy, utazás) arról kéne szóljon, hogy mindenki jól érzi magát. Ha a kérdező nem élvezné, akkor csak kidobott pénz.
Azt meg ugye nem gondoljátok komolyan, hogy ha ez a vesszőparipa, hogy menjen VELÜK, és vigyázzon a cuccokra, akkor majd elengedik a kérdezőt kirándulgatni?
Kérdezd eg, hogy ha lesz saját családod, akkor soha többé nem mennek nyaralni?
"Úgy értem más keményen dolgozik és így sem sikerül eljutnia oda ahova szeretne, neki viszont megadatik a lehetőség nem is kellett érte megdolgoznia akkor miért nem él vele?"
Talán, mert ő nem szeretne?
Aztán meg nem is értem...22 évesen miért kellene a szüleivel töltenie a hétvégéket?
Jesszusom, akkor maradj otthon, sírjál a gyakori kérdéseken az embereknek aztán érezd jól magad.
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!