Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tudnak nélkülem...

Miért nem tudnak nélkülem menni a Balatonra?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és a szüleim ragaszkodnak hozzá, hogy menjek el velük hétvégente a Balatonra, nem értik meg, hogy nem akarok, mert nem vetkőzök le, mert tele van pattanások után maradt hegekkel a hátam meg mindkét combom rengeteg striával. Állandóan ordibálnak, hogy én tönkreteszem a szórakozásukat, de basszus, nélkülem miért nem tudnak elmenni? Azért nem fogok elmenni, hogy egész nap a 40 fokos sátorban meg az 50 fokos autóban üldögéljek.

2015. júl. 18. 20:13
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
0%

30-as

Nem hisztiztem,legalábbis nekem nem úgy tűnt.

Arra a válaszra pedig,hogy 'attól másnak nem lesz jobb,mert én elmegyek' ebben teljesen igazad van, de itt arról van szó,hogy tanulja meg értékelni azt amije van.

Úgy értem más keményen dolgozik és így sem sikerül eljutnia oda ahova szeretne, neki viszont megadatik a lehetőség nem is kellett érte megdolgoznia akkor miért nem él vele?

Persze attól mert ő elmegy, annak nem lesz jobb aki keményen dolgozik és nem tud elmenni, de lehet,hogy később megbánja azt,hogy nem ment el.

Ami pedig azt illeti,hogy milyen fajta gondjai vannak a testével, nem a lelki világát jöttem ide pátyolgatni, sőt azt sem mondtam,hogy biztosan nem ronda. Nem értem ezen miért kellett ennyire kiborulnod. Tudod minden fejben dől el, ha nem áll készen arra,hogy levetkőzze a gátlásait akkor lehet olyan dolgokat is csinálni, ahol ezzel nem kell meg birkóznia..ezért is írtam, hogy a Balatonnál nem csak fürdeni lehet.

Nem értem,hogy miért kellett a válaszomon ennyire felháborodnod, de remélem megérte.

29-es ebben igazad van ,hiszen azt már nem mi döntjük el,hogy mit csináljanak a Balatonnál

Csak egy tipp volt.:)

2015. júl. 18. 21:55
 32/42 A kérdező kommentje:
Egyedül aztán nagyon szórakoztató lenne járni a Balatont... Mert ők fürdeni mennek nem nézegetni.
2015. júl. 18. 22:11
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor felejtsd el a Balatont és maradj otthon.
2015. júl. 18. 22:56
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, hogy akkor inkább duzzogva otthon maradnak, ordibálnak, stb....kérdezd meg tőlük, hogy akkor ha pár évvel idősebb leszel és saját kis családod lesz, nem lesz kapacitásod kísérgetni őket, akkor ők soha többet nem mennek nyaralni, mert nem lesz aki vigyázzon a cuccokra, vagy mi?
2015. júl. 18. 23:17
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy értem más keményen dolgozik és így sem sikerül eljutnia oda ahova szeretne, neki viszont megadatik a lehetőség nem is kellett érte megdolgoznia akkor miért nem él vele?"

Mert ő nem akar odamenni? Ha nyernék egy olaszországi utat, rásóznám valakire, vagy inkább az árát kérném el, mert nem érdekel Olaszország.

2015. júl. 18. 23:54
 36/42 anonim ***** válasza:
Nem kötelezhetnek arra hogy elmenj velük.
2015. júl. 19. 00:12
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne KÖTELEZŐ élveznie? Én pl nyaralást bármikor élveznék, de pl a hideggel ki lehet kergetni a világból, így hiába másnak az álma egy síelés ausztriában, ha az én szüleim kitalálnák, hogy megyünk síelni, én kerek perec kijelenteném, hogy nem megyek. A nyaralás/telelés (mindegy, utazás) arról kéne szóljon, hogy mindenki jól érzi magát. Ha a kérdező nem élvezné, akkor csak kidobott pénz.

Azt meg ugye nem gondoljátok komolyan, hogy ha ez a vesszőparipa, hogy menjen VELÜK, és vigyázzon a cuccokra, akkor majd elengedik a kérdezőt kirándulgatni?

Kérdezd eg, hogy ha lesz saját családod, akkor soha többé nem mennek nyaralni?

2015. júl. 19. 01:24
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy értem más keményen dolgozik és így sem sikerül eljutnia oda ahova szeretne, neki viszont megadatik a lehetőség nem is kellett érte megdolgoznia akkor miért nem él vele?"

Talán, mert ő nem szeretne?

Aztán meg nem is értem...22 évesen miért kellene a szüleivel töltenie a hétvégéket?

2015. júl. 19. 08:58
 39/42 anonim válasza:
0%

Jesszusom, akkor maradj otthon, sírjál a gyakori kérdéseken az embereknek aztán érezd jól magad.

LOL

2015. júl. 19. 12:17
 40/42 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz, ahogy rádhárítják a felelősséget...
2015. júl. 19. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!