Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tudnak nélkülem...

Miért nem tudnak nélkülem menni a Balatonra?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és a szüleim ragaszkodnak hozzá, hogy menjek el velük hétvégente a Balatonra, nem értik meg, hogy nem akarok, mert nem vetkőzök le, mert tele van pattanások után maradt hegekkel a hátam meg mindkét combom rengeteg striával. Állandóan ordibálnak, hogy én tönkreteszem a szórakozásukat, de basszus, nélkülem miért nem tudnak elmenni? Azért nem fogok elmenni, hogy egész nap a 40 fokos sátorban meg az 50 fokos autóban üldögéljek.

2015. júl. 18. 20:13
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Mindneki rondának érzi magát és mindenki azt hiszi, hogy az ő rondaságával törődik mindenki más. Ha amúgy szeretsz fürdeni a Balatonba, akkor menj velük, ha nem, akkor pedig találj ki magadnak házon kívüli programot hétvégére.
2015. júl. 18. 20:28
 12/42 anonim ***** válasza:
77%

tudom, hogy nem ez volt a kérdésed, de szerintem emellett nem kéne szó nélkül elmenni

nem egészséges, ahogy magadról beszélsz, addig amíg nem fogadod el magadat, nem is leszel boldog

egyébként ma már rengeteg korrigáló ellátás létezik, amik rendbe tudják tenni a bőröd, de egyébként sem veled lesznek elfoglalva az emberek, akik a standon vannak

nekem sincs tökéletes testem, én sem vagyok vele maradéktalanul megelégedve, mégis járok strandra, saját magam miatt, mert nekem jó

2015. júl. 18. 20:29
 13/42 anonim ***** válasza:
Az ő szülei akkor is hisztiznének.
2015. júl. 18. 20:30
 14/42 A kérdező kommentje:
Ezt magyarázd meg nekik hogy kinőttem belőlük...
2015. júl. 18. 20:32
 15/42 anonim ***** válasza:
0%
Depis vagy?
2015. júl. 18. 20:32
 16/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok, miért lennék? Csak nem szeretem mutogatni a testem.
2015. júl. 18. 20:34
 17/42 A kérdező kommentje:
Bármikor kapható vagyok egy koncertre, mozira, fagyira, sétára stb, csak strandolásra nem.
2015. júl. 18. 20:35
 18/42 anonim ***** válasza:
75%

Ne foglalkozz velük. Megmondod neki, hogy te nem szeretnél menni, ők nyaraljanak nyugodtan.

Ha nem képesek felfogni, és nem mennek el emiatt, akkor az ő bajuk. Ne foglalkozz vele.

2015. júl. 18. 20:41
 19/42 anonim ***** válasza:
76%
És arra mit szoktak mondani, mikor azt mondod, hogy vetkőzni nem akarsz, akkor minek mennél a 40 fokban vízhez? Komolyan az a válaszuk, hogy nem baj, akkor legalább állj a hőségben felöltözve a cuccok felett ameddig ők strandolnak, vagy mi? Nem értem miért jó nekik, ha mész, látva, hogy felöltözve ott kuporogsz a törülközőn. Ilyenkor nem sajnálnak meg egy kicsit sem?
2015. júl. 18. 20:43
 20/42 A kérdező kommentje:
Igen, ez a válaszuk. Nem érdekli őket, hogy nekem rossz.
2015. júl. 18. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!