Hogyan mondjak le a születendő gyermekemről?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, lefeküdtem egy 16 éves lánnyal és most tudtam meg,hogy terhes lett a 2. hónapba van. Nem akarom magamra vállalni a gyereket. Ő neki van valamilyen joga, hogy rám bizonyítsa, hogy a gyerek valóban az enyém? És ha sikerül rám bizonyítani, hogy a gyerek az enyém akkor arra van jogom,hogy lemondjak róla és hogy semmit ne keljen fizetnem?2015. júl. 9. 05:27
51/53 anonim válasza:
Arról nem beszèl senki, hogy a leányzó is csak szülői beleegyezèssel vetetheti el a babát.
52/53 anonim válasza:
#51, persze, hogy nem, lévén nem igaz. Az igazság annyi, hogy - mint minden műtétnél - az egyik szülőnek alá kell írni a műtéti beleegyezést... vagy ha nem, és a lány mégis abortuszt akar, akkor a gyámügy írja alá... szerencsére egyetlen fiatal sincs kiszolgáltatva teljesen Magyarországon a szülei fanatizmusának.
53/53 anonim válasza:
#48, hát nem tudom, én olyantól kérnék, és fogadnék el csak tanácsot, aki valójában az én javamat akarja... szerintem ez meglehetősen természetes dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!