Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjak le a születendő...

Hogyan mondjak le a születendő gyermekemről?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, lefeküdtem egy 16 éves lánnyal és most tudtam meg,hogy terhes lett a 2. hónapba van. Nem akarom magamra vállalni a gyereket. Ő neki van valamilyen joga, hogy rám bizonyítsa, hogy a gyerek valóban az enyém? És ha sikerül rám bizonyítani, hogy a gyerek az enyém akkor arra van jogom,hogy lemondjak róla és hogy semmit ne keljen fizetnem?
2015. júl. 9. 05:27
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
37%

Azon senki nincs kiakadva, hogy 16 éves gyereklány szexel védekezés nélkül? Oké, húzhatott volna gumit a srác, de a leányzó is mondhatta volna, hogy

"HÉ! addig nincs szex amíg nem védekezünk"

Én bár nem helyeslem a srác viselkedését, de megértem. A szexhez két ember kell, így nem csak a srác a hibás. Ugyanannyira hibás a kislány is. Abban meg igaza van a srácnak, hogy rendben elkövettek egy hibát, védekezés nélkül szexeltek, de mindannyian követünk el hibákat. Mi szerencsésebbek voltunk mert nem ez lett a történet vége.

Azt is megértem, hogy ő mint fiatalember nem akar élete végéig apuka lenni, hiszen nem tervezte az örök hűséget. Ezért se kövezzük meg a srácot, mert ma sokunknak volt / van új partnere.

Itt nem az a szomorú, hogy egy fiatal srác meg meri mondani akár félelmében, hogy ő nem akar apuka lenni, nem akar gyereket. A gond az, hogy mindenkinek természetes, hogy 16 évesen még gyerekként gyereket szüljön valaki. Nem vagyok abortuszpárti, de a legjobb megoldás az lenne. Ennek a kapcsolatnak jövője nincs, és a születendő gyermek fog szenvedni tőle. Megszületik, és lehet soha nem fogja ismerni azt az apát akinek köszönheti létét. Tudatosulni kell majd, hogy az anyja belekényszerítette az apját az egészbe, és az apja hallani sem akar róla. Szép kilátások. De ti csak rugdossátok meg a srácot még jobban. Ehhez tökéletesen értetek.

2015. júl. 9. 08:37
 32/53 anonim ***** válasza:
77%
Annyira gyerek vagy még,semmit nem tudsz az életről a jogról. Akkora hülyeségeket kérdezel. Minek szexel az ilyen, főleg gumi nélkül. Dugni tudtál,hát akkor felelősséget vállalni és melózni is fog menni.
2015. júl. 9. 08:39
 33/53 anonim ***** válasza:
83%

"Azon senki nincs kiakadva, hogy 16 éves gyereklány szexel védekezés nélkül?"

Dehogynem, de o SOKKAL JOBBAN megszivta, mint a srac. Szamara nincs jo dontes, a srac meg siman elsetal minden kovetkezmeny nelkul ha a kiscsaj az abortusz mellett dont.

2015. júl. 9. 08:47
 34/53 anonim ***** válasza:
70%
Azért nehogy már egy 18 éves felnőtt embert sajnáljak, mert megdugott egy gyereket... Most vállalja a következményeit. Ennyi idősen lehetett volna annyi esze, hogy használ gumit.
2015. júl. 9. 08:50
 35/53 anonim ***** válasza:
74%

Kis barátom, ez volt életed legdrágább dugása.

Ha anyuka kellőképpen dörzsölt és élelmes, 18+n év (n=[0,1,2...7]) alatt egy budapesti lakás árát fogja karhatalmi eszközökkel bevasaltatni rajtad.

2015. júl. 9. 08:51
 36/53 anonim ***** válasza:
5%
... és ha "apuka" kellőképpen ostoba... tegyük hozzá a "Böszme"-séghez:)
2015. júl. 9. 08:56
 37/53 anonim ***** válasza:
81%

Beszélj a lánnyal, hogy te még nem szeretnél gyereket és nem tőle. Szóval az ő döntése, hogy vállalja -e a gyereket, de te nem leszel mellette. Legyél őszinte és mondd el neki mit gondolsz.Nem fogod tudni rákényszeríteni az abortuszra, de legalább tudja,hogy mire számítson.Gondolom senkinek nem életcélja 16 évesen gyereket szülni a semmibe, kapcsolat nélkül.De lehet, hogy meg fogja tenni a lány.

Ha megtartja a babát, akkor szerintem ne maradj ki az életéből. Később bánni fogod, de lehet akkor már nem lesz kíváncsi rád a lány és a gyerek sem. De mindenesetre te tudod .Lehet trükközni,hogy évekig feketén dolgozol majd stb, de a gyerektartást nem fogd tudni megúszni

2015. júl. 9. 09:10
 38/53 Duenna ***** válasza:
30%

Beszélj vele, még van 1 hónap idő, hogy a lány döntsön.

Magyarországon a terhességmegszakítást 12 hetes terhességi korig lehet elvégezni. A műtétet az állami fenntartású Országos Egészségügyi Pénztár nem támogatja, azt csekken előre kell kifizetni. A teljes ára körülbelül 30 000 forint.

2015. júl. 9. 09:26
 39/53 anonim ***** válasza:
47%
Mivel a kérdésben szereplő lány 18 év alatti, a terhesség 18. hetéig van lehetősége a terhesség megszakítására.
2015. júl. 9. 09:31
 40/53 anonim ***** válasza:
61%
Ezért nem támogatom, hogy taknyosok szexeljenek. Mégis mindig én vagyok lehurrogva.
2015. júl. 9. 09:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!