Nemsokara meghazsodok, de az uj nevemmel kapcsolatban nagyon nem tudok dulure jutni a szuleimmel. Mit tennetek?
"Ne hagyd, hogy a szüleid beleszóljanak a névválasztásba. Ebben a leendő férjeddel kell megegyezned, másnak nincs köze hozzá. A helyében aggasztónak találnám, hogy a leendő feleségem a szülei véleményén aggodalmaskodik egy ilyen kérdésben."
Szerintem meg egyedül az ő dolga. Ha már a férje beleszól, akkor ennyi erővel a szülei is.
Helló Baronessz!
A településünkön egy idős nő apja Vitéz Répceszemeri volt, igy lett a néni neve Répceszemeri Kiss Mária.
Répceszemeren volt a család birtoka.
mint pl. horthy vitéz nagybányai horthy
legyél inkább Popó Cici! :-)
kedves Kérdező. azért mondja mindenki, hogy ne vedd föl a Popovicsot, mert mindenki POPÓnak fog hívni a hátad mögött.
gyönyörűszép neved van, és eldobnád egy Popóért. gratula!
Meg szerencse, hogy nem primitiv a tarsasagunk, aki meg ebbol kepes viccet csinalni, nezzen magaba. Amugy valoszinuleg -né leszek.
Udv mindenkinek
"Amugy valoszinuleg -né leszek."
Gratulálok, az lesz a neked való.
Popóné Erzsike Marika. Jól be fogsz majd olvadni a faluközösségbe a vegyesbolt meg a kocsma között.
Nehogy véletlenül hallgass a többségre!
Csak tudnám minek kérdezted egyáltalán, amikor magadtól ilyen nagyon okos vagy...
Nem terveztem hozzászólni, csak figyelést állítottam be, de arról, hogy Popovics, nekem is kapásból a Popó ugrott be, én biztosan nem venném fel. :)
Popóné.
Nem hinném, hogy itt mindenki, akinek ez ugrott be először, olyan műveletlen lenne, legfeljebb a ti társaságotokban csak a hátad mögött mernek majd szólni ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!