Hogy lehetnek a szüleim ilyen felelőtlenek velem pedig
még csak gyerek vagyok?
Figyelt kérdés
11 éves vagyok de fojton piszkálnak hogy menjek ki játszak a kertbe meg ijenek pedig szerintem veszélyes mert eleshetek megütöm magam napszúrást kapok meg kitudja még van egy csomó minden a bicilizést se szeretném mert ott meg pl elüthetnek vagy sose tudni meg hallotta mmár olyat is hogy valaki elesett és nagyon eltört a térdkalácsa is azt pedig én meg nem akarom meg 11 évesen egyedül biciklizek az utcán? és mi van ha elrabolnak olyan sok perverz ember van szoktam nézni néha a híradót is abban is szokták mondani
én a házban jól érzem magam ot nem lehet semmi bajom meg nem bánthat senki
Nem értelek kérdező, én egy évvel vagyok fiatalabb nálad, ráadásul lány, engem ilyenkor kötéllel se lehet bent tartani a lakásban. Focizok fogócskázok a fiúkkal, biciklizek strandolok. Nagyon élvezem.
2015. jún. 29. 17:11
42/49 anonim válasza:
Tudod hogy az emberek nagyrésze a saját ágyában hal meg?
Jóéjszakát :)
2015. jún. 29. 18:12
43/49 anonim válasza:
Jaj!
Nem merek majd elaludni :) Alszok anyáéknál :)
A lány voltam :D
2015. jún. 29. 18:16
44/49 anonim válasza:
Ne bántsátok már... gyerek még, és szerintem tényleg el kellene beszélgetnie egy gyerekpszichológussal. Épp elég baja van nélkületek is.
2015. jún. 29. 22:31
45/49 anonim válasza:
ez a kérdés nagyon vicces :D
2015. jún. 30. 00:55
46/49 anonim válasza:
Normális 11 éves nem tesz fel ilyen kérdést. Normális 11 éves nem tudja, mit jelent a perverz szó ( a fogalmat "gyereknyelven" ~ cukrosbácsi stb..minden gyereknek ismernie kell..de magát a szót..)
Legközelebb ügyesebb kamut :) Attól, hogy nyári szünet van, megerőltethetnéd magad :)
2015. jún. 30. 09:59
47/49 anonim válasza:
Ha ez komoly,szüleid helyében elvinnélek egy gyerekpszichológushoz,mert ez már beteges.
2015. júl. 26. 15:08
48/49 anonim válasza:
Figyelj ide kishaver,en is 11 vagyok de gep elott ulok egesz nap.Nem azert mert olyqn vagyok mint te,hanem mert nem tudok egyedul elmenni sehova.Azt ajanlom hogy menj ki legalabb az udvarotokra,kertbe,valahova!Viszont ezen a kerdesen fentakadtam,tobbet fogok kijarni en is...
2015. júl. 27. 22:34
49/49 anonim válasza:
Es 46os,normalis 11 eveseknek mar elmondtak mit jelent a perverz szo,cukrosbacsi az 4-5 eveseknek valo szo ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!