Úgy, hogy NEM tiltom, NEM akadályozom - akkor ugyanis nem sokáig érdekes neki.
2015. jún. 26. 19:32
2/32 anonim válasza:
Kitalálom kárpátia? Általában arra mondják hogy rasszista :)
Amúgy meg sehogy, joga van azt gondolni és hallgatni amit akar. Ha eltiltod akkor csak még jobban azt fogja hallgatni.
2015. jún. 26. 19:33
3/32 anonim válasza:
korábban kellett volna elmagyarázni neki hogy a rasszizmus nem szép dolog és nem útálkozunk ok nélkül lázadó tiniket már nem annyira lehet kordában tartani
vagy csináld azt amit nagybátyjám 600x tíltotta el bizonyos társoságtól a fiát aztán egyszer arra ment haza hogy a modem kalapáccsal szétverve xbox szétverve robogó eladva zsebpénz nuku és egy hétig kását evett (lelakatolta a hűtőt :DD)
Imádom, nagyon nagy arc :)) azóta szót fogad egyébként 17 éves a fiú
2015. jún. 26. 19:37
4/32 A kérdező kommentje:
#2: Nem Kárpátia, azt ismerem azzal nincs gondom. Hanem Magozott Cseresznye, Szkítia, meg ilyen otthon felvett nevesincs zenekarok youtube-on talált dalokat hallgat...kimondottan nácikat éltetnek benne.
2015. jún. 26. 19:38
5/32 anonim válasza:
jól lekeverni neki 1-2 pofont hogy csak úgy csattanjon aztán az esze is elmegy XDDD meglátod többet mozarton kívül semmit nem fog halgatni
2015. jún. 26. 19:38
6/32 anonim válasza:
Hát, ez a hajó elment. A rasszizmus normális nevelési háttér mellett nem uralkodhat el egy normális emberi elmén. A gyereked nevelését elszúrtátok, ha szerinte ez menő és nem végtelenül szánalmas. Csak reménykedni lehet, hogy idővel eljut arra a szellemi szintre, hogy maga is ráébred erre, de ez már csak szerencse lesz, nem a ti nevelésetek eredménye. Már semmit nem tehetsz, csak a fejed verheted a falba, hogy kit neveltél! Többet kellett volna beszélgetni vele.
2015. jún. 26. 19:39
7/32 anonim válasza:
belehallgattam ilyen szenny zenéket nem tudom hogy lehet hallgatni, tényleg érik az a pofon
2015. jún. 26. 19:41
8/32 anonim válasza:
Nevelni és példát mutatni előbb kellett volna.
Itt a tiltás már nem segít.
2015. jún. 26. 19:42
9/32 anonim válasza:
Nem csak neveltetés kérdése. Én egy teljesen normális tisztelettudó 20 éves vagyok. Ellenben utálom a cigányokat mert borsodba megtapasztaltam milyenek. Ennyi.
2015. jún. 26. 19:45
10/32 anonim válasza:
Szerintem meg csak egy időszak, kíváncsiság.
Ismerek pár embert aki meggyötört rapperből lett neonáci, ma meg a DJ pultot nyomja szóval... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!