Hogy lehetnek a szüleim ilyen felelőtlenek velem pedig még csak gyerek vagyok?
11 éves vagyok de fojton piszkálnak hogy menjek ki játszak a kertbe meg ijenek pedig szerintem veszélyes mert eleshetek megütöm magam napszúrást kapok meg kitudja még van egy csomó minden a bicilizést se szeretném mert ott meg pl elüthetnek vagy sose tudni meg hallotta mmár olyat is hogy valaki elesett és nagyon eltört a térdkalácsa is azt pedig én meg nem akarom meg 11 évesen egyedül biciklizek az utcán? és mi van ha elrabolnak olyan sok perverz ember van szoktam nézni néha a híradót is abban is szokták mondani
én a házban jól érzem magam ot nem lehet semmi bajom meg nem bánthat senki
tényleg kezeltesd magad! de ezt most viccen kívül mondom (ha komoly amit leírtál és nem csak kifogásokat keresel arra miért jobb bent punnyadni a számítógép előtt ahelyett hogy kicsit levegőznél)
Bakker hogy fogsz így élni? Ha majd barátnőt akarsz mi lesz? nem kíséred haza mert nehogy elraboljanak? Vagy nem mered megcsókolni mert fúj tele van a szája bacival és elkapsz valamit? Egész életedben azt akarod hogy a szüleid furikázzanak? Mondjuk gimiben már marha ciki lesz! persze így jogsid se lehet mert hát balesetet okozol megölsz x embert meg magad is! És mivan ha félrenyelsz otthon mikor nincs otthon senki más! Szerintem szilárd táplálékot se fogyassz nehogy megfulladj!
De most tényleg egy burokban akarsz élni? akkor mi értelme az egész életednek?
idegesítem? :OOO kit idegesítek? :((
hát na mindegy amúgy én nagyon jól érzem magam otthon mármint nem is vágyom ki azért se értem miért macerálnak ha nekem ez így is jó
"azért se értem miért macerálnak ha nekem ez így is jó" áhá! mint korábbi válaszomban írtam csak kifogást keresel hogy ne kelljen levegőre menned!
Jó legalább tudjuk hogy csak hisztizel és nem vagy (annyira) pszichológiai eset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!