Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehetnek a szüleim ilyen...

Hogy lehetnek a szüleim ilyen felelőtlenek velem pedig még csak gyerek vagyok?

Figyelt kérdés

11 éves vagyok de fojton piszkálnak hogy menjek ki játszak a kertbe meg ijenek pedig szerintem veszélyes mert eleshetek megütöm magam napszúrást kapok meg kitudja még van egy csomó minden a bicilizést se szeretném mert ott meg pl elüthetnek vagy sose tudni meg hallotta mmár olyat is hogy valaki elesett és nagyon eltört a térdkalácsa is azt pedig én meg nem akarom meg 11 évesen egyedül biciklizek az utcán? és mi van ha elrabolnak olyan sok perverz ember van szoktam nézni néha a híradót is abban is szokták mondani

én a házban jól érzem magam ot nem lehet semmi bajom meg nem bánthat senki

2015. jún. 29. 13:24
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
72%
Nem bántásból mondom, de nagyon szar életed lesz!
2015. jún. 29. 13:49
 22/49 anonim ***** válasza:
82%

tényleg kezeltesd magad! de ezt most viccen kívül mondom (ha komoly amit leírtál és nem csak kifogásokat keresel arra miért jobb bent punnyadni a számítógép előtt ahelyett hogy kicsit levegőznél)

Bakker hogy fogsz így élni? Ha majd barátnőt akarsz mi lesz? nem kíséred haza mert nehogy elraboljanak? Vagy nem mered megcsókolni mert fúj tele van a szája bacival és elkapsz valamit? Egész életedben azt akarod hogy a szüleid furikázzanak? Mondjuk gimiben már marha ciki lesz! persze így jogsid se lehet mert hát balesetet okozol megölsz x embert meg magad is! És mivan ha félrenyelsz otthon mikor nincs otthon senki más! Szerintem szilárd táplálékot se fogyassz nehogy megfulladj!

De most tényleg egy burokban akarsz élni? akkor mi értelme az egész életednek?

2015. jún. 29. 13:52
 23/49 anonim válasza:
85%
És számítógépezés közben is lehet baleset. Addig gépezel, amíg szemüveges leszel, vagy meg megcsap az áram. Már itt a baj. Vagy gerincferdülésed lehet, ha olyan sokat gépezel. Meg ha alszol, orrvérzés, bebújsz a paplanhuzatba, már meg is fulladhatsz, vagy a párna alatt alszol. Még a ártalmatlanabb dolgoknál is hatalmas baleset lehet.
2015. jún. 29. 13:52
 24/49 anonim ***** válasza:
79%
Az élet halálos. Akkor is, ha üvegfal mögé bújsz, utolér. Szerintem amúgy egy unatkozó, magányos gyerek vagy, aki így üti agyon az idejét, hogy kitalált kérdéseket tesz fel itt és idegesíti a jónépet. Ez legalább annyira szánalmas, mint a kitalált kérdés maga.
2015. jún. 29. 13:55
 25/49 A kérdező kommentje:

idegesítem? :OOO kit idegesítek? :((

hát na mindegy amúgy én nagyon jól érzem magam otthon mármint nem is vágyom ki azért se értem miért macerálnak ha nekem ez így is jó

2015. jún. 29. 14:01
 26/49 anonim ***** válasza:
66%

"azért se értem miért macerálnak ha nekem ez így is jó" áhá! mint korábbi válaszomban írtam csak kifogást keresel hogy ne kelljen levegőre menned!

Jó legalább tudjuk hogy csak hisztizel és nem vagy (annyira) pszichológiai eset!

2015. jún. 29. 14:03
 27/49 anonim ***** válasza:
79%
Szóval nem betegesen félsz mindentől, csak kifogásokat keresel, mert egy übernagy kocka vagy. Majd 250 kilósan, szülők és barátok nélkül, betegesen rájössz, hogy a számítógép függőség nem kifizetődő.
2015. jún. 29. 14:06
 28/49 A kérdező kommentje:
hát amúgy félek csak leszóltok úgy hogy inkáb akkor nem is mondom :S :( anyáék is kinevetnek néha ha mondom
2015. jún. 29. 14:06
 29/49 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem meg menj ki, és ne félj..
2015. jún. 29. 14:10
 30/49 anonim ***** válasza:
93%
Mellesleg gépezel/laptopozol, megrázhat az áram, ha nincs jól földelve a konnektor, vagy villám csap a házba, telefon/tablet meg felrobbanhat a kezedben, a wc összetörhet alattad, sőt siklók/patkányok is jöhetnek ki belőle, ha annyi hírt nézel, akkor ezekről is tudsz, zenét se hallgass, mert romlik a hallásod..
2015. jún. 29. 14:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!