Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehetnek a szüleim ilyen...

Hogy lehetnek a szüleim ilyen felelőtlenek velem pedig még csak gyerek vagyok?

Figyelt kérdés

11 éves vagyok de fojton piszkálnak hogy menjek ki játszak a kertbe meg ijenek pedig szerintem veszélyes mert eleshetek megütöm magam napszúrást kapok meg kitudja még van egy csomó minden a bicilizést se szeretném mert ott meg pl elüthetnek vagy sose tudni meg hallotta mmár olyat is hogy valaki elesett és nagyon eltört a térdkalácsa is azt pedig én meg nem akarom meg 11 évesen egyedül biciklizek az utcán? és mi van ha elrabolnak olyan sok perverz ember van szoktam nézni néha a híradót is abban is szokták mondani

én a házban jól érzem magam ot nem lehet semmi bajom meg nem bánthat senki

2015. jún. 29. 13:24
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
jól van na azért nem kel kicsúfolni :(((
2015. jún. 29. 14:14
 32/49 anonim ***** válasza:
94%

ember nem csúfolunk hanem próbáljuk felnyitni a szemed! miszerint PROBLÉMÁD VAN! és kezeltetni kellene magad! Azért hozunk fel extrém példákat hogy rájöjjél nálad van a hiba!

Tudod mit? tudom mit érezhettél a szekrényugrásnál! Én egyszer úgy lefejeltem a szekrény amikor bukfencet kellet volna csinálni hogy majdnem a nyakam törtem ki. És mégis tesiztem és a mai napig mozgok (igaz az említett ugrást soha többé nem tudtam megcsinálni)! Egyébként 1000 rosszabb dolog van annál hogy elesel. Rákos is lehetsz pl! Nem tudsz mindent kivédeni! Ne is akarj! Éljél már ember!

de tényleg beszéd meg a szüleiddel hogy forduljatok szakemberhez! Próbálod az életed védeni de ezzel pont nem élsz!

2015. jún. 29. 14:21
 33/49 anonim válasza:
87%

Vigázz, mert még ha kimész az utcára, belélegezheted más emberek bűzét, meg egy kis kipufugógázt is, amitől akár bele is halhatsz!

Ugyan már, én is nagyvárosban élek, pedig egyedül biciklizek, strandolok, sőt, még erdőben is voltam túrázni, de semmi bajod, és csak sokkal boldogabb leszel, ha megtapasztalod, hogy nem is olyan veszélyes az élet. De nem csak én gondolom így, hanem az emberek, vagy a válaszolók 99%-a is. Ha meg öreg leszel, és mondjuk már haldoklasz, akkor csak vered a fejedet, hogy csak egy házban nöttél fel, szomoruan, unalmasan teltek el a mindennapjaid, nem élvezted az életedet, és nem is tapasztaltad meg, hogy milyen jó kicsit ellazulni, és nem gondolni az apróbb veszélyekre, de persze túlzásba se kell vinni. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy most az M1-M7-es közepén rohangáljál, meg behajtsál minden autó elé, hanem azt, hogy ha strandolni akarsz, akkor tudj úszni, ha nem akarsz napszúrást kapni pl.: egy hosszab bicikliúton, ahol nagyon meleg van, és tüz a nap, akkor legyen elegendő víz, taretsatok gyakran pihenőket, ahol betudjátok vizezni a fejeteket, hogy ne kapjatok napszúrást, ha nem akarsz leégni, akkor jól kend be magad, ha biztonságosan biciklizni akarsz, akkor menj a járdán, bukósisakkal, ha mégis elborulnál, vagy elütne egy autó, akkor ne törjön be a koponyád, max kicsit meghorzsolod magad.

Szóval ne vidd túlzásba a félelmedet, ha ezeket megfogadod, akkor nem lesz bajod

2015. jún. 29. 14:24
 34/49 anonim ***** válasza:
69%
Tökre megértelek, velem is ez volt, mindig kizavartak. Allergiás, szénanáthás lettem és azóta sem szeretek a szabad levegőn lenni, mert megutáltatták velem. Minimális napfény pedig kell az emmernek, mert elegendő D vitamin csak így termelődik, tehát azért saját érdekedben néha menj ki. Ha kint van valami árnyékos rész, akár egy parkban vagy a kertetekben vigyél egy széket vagy plédet és ott legyél valamennyi ideig.
2015. jún. 29. 14:27
 35/49 anonim ***** válasza:
81%

Meg van mentve a Zemberiseg!! 11évesen már több eszed van, mint anyadéknak !... és mi lesz még ezután??

kamu

2015. jún. 29. 14:39
 36/49 anonim ***** válasza:
67%
Azt hiszed, hogy jó neked? Szegény nagyon tévedsz, neked borzasztó rossz. Félsz az élettől. Nagyon sajnállak, tényleg szükséged lenne segítségre, hogy le tudd ezt küzdeni.
2015. jún. 29. 14:41
 37/49 anonim ***** válasza:
77%
Tudod hogy hívják azt az embertípust amilyen te is vagy? Életképtelen. Nem bántásból, de az állatvilágban az ilyeneket szelektálja ki a természet.
2015. jún. 29. 14:50
 38/49 anonim ***** válasza:
77%

Öcsém, a szüleid nem véletlenül piszkálnak, hogy menj ki a friss levegőre egy kicsit mozogni. Látják, hogy legszívesebben bent, a könyvek meg a monitor előtt punnyadnál egész nap. Ha már olyan kis intelligens vagy, hogy tudod miféle veszélyek leselkednek rád odakint, azt is tudhatnád, hogy hogyan lehet védekezni ellenük. (Napszúrás ellen szalmakalap, elesés ellen előrefigyelés... etc.) Na, azt meg mindenképpen össze kellett volna tudnod szedni az internetről, hogy az egész napi szobában punnyadás tökre egészségtelen, ha nulla mozgással párosul!

Szóval a te érdekedben piszkálnak, hogy emeld meg az eltunyult valagodat, és irány a friss levegő, meg némi mozgás!!!

Már csak a munkába állás előtti napoktól féltelek majd évek múlva. Hogy mit össze fogsz rinyálni, hogy a munka milyen irtóztatósan veszélyes...

2015. jún. 29. 14:53
 39/49 anonim ***** válasza:
77%
Látszik h vakáció van, egyre több hülye kérdés kerül fel
2015. jún. 29. 15:10
 40/49 anonim ***** válasza:
77%

Jezusom..

Ha mindentol felsz hogy fogsz elni?

Elesel? Meg utod magad? Ez most komoly?

Bocsanat, de ez nevetseges.

A hazban is el tudsz esni, aztan betorhet a fejet stb.. Otthoni balesetekben is meg lehet halni csak ugy szolok.

2015. jún. 29. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!