Hogyan vehetném rá anyumat, hogy engedje meg nekem?
Gyári munkás lehetsz 10 év múlva is,hidd el nem nagy karrier.
Viszont, ha az egyetemet kihagyod, lehet örökre bánni fogod.
Most 18 éves fejjel így ggondolkodsz,aztán pár év múlva már máshogy.
Nem beszél anyukád hülyeséget és a környezeted sem.
Tudod mennyi mindent csinálnék én másképp mai fejjel,ha ma lennék 18 éves?
Inkább nem sorolom fel.
Az életed a tiéd,úgy szúrod el,ahogy akarod.
Aztán 5 év múlva ki ne tegyél ide olyan kérdést,hogy "nem tudom mit kezdjek magammal, elszúrtam az életem... "
Gondolkozz kicsit!
27F
Megértelek Téged, és anyukádat is és az elöttem szólókat is.
18 éves vagy, igazából felnőtt, de közben még addig van hátra.
Kompromisszumos megoldást kellene találni
PL: RAKTÁR: Van 2 éves okj-s képzés logisztikusnak, azt elkezdheted, ha tetszik, akkor az egyetem beszámítják, ha nem tetszik, akkor is lehetsz valami irodista a Raktárban, vagy ha egyáltalán nem akarsz akkor egyáltalán nem, de elmondhatod, hogy te meg tetted a magadét, és közben megfűzheted anyukádat, hogy azért a targoncás vizsga sosem árt, mert nyugat felé haladva egy targoncás többet keres, mint otthon egy középbeosztású bankár.
5-ös.
Te biztos egy boldog, 3 műszakban dolgozó gyári munkás vagy 8 elemivel.
Lehet egy OKJ tanfolyam elvégrztél.
Tudod mit? Kívánom, hogy a gyereked is a gyárba izzadjon felnőtt korában... szegény kölyök.
És én,meg a másik 2 a hülye? :D
Ja,mert idegen nyelvekkel, meg diplomával biztosan nehezebb boldogulni az életben.
Gratulálok.
Tudod mit?
Legyen igazad, legyen egy jó napod...
3-mas voltam.
Nyilván diplomával és nyelvekkel könnyebb az élet. De
1. a kérdező beszél angolul.
2. a kérdezőnek szabad akarata van
3. a kérdés nem arra vonatkozik, hogy menjen egyetemre vagy sem, hanem, hogy az anyukájával hogy jutnak egyességre, mert emitt a szabad akarat amott a pénz.
Én édesanyanád véleményét támogatom. Tényleg, ha más miatt nem, a társaság miatt menj egyetemre! Nem csak a tanulásról szól ott az élet, hanem a bulik, csajok, stb., ezt kár lenne kihagyni. Továbbá a legtöbb ténylegesen életre szóló barátságot egyetemen kötöd, nem meló közben :)
Ha más nem, iratkozz be főiskolára valami szakmát adó szakra, éld ki magad egy kicsit, aztán elmehetsz akár krumplit szedni is :)
Szia! Szerintem is hiba lenne kihagyni az egyetemet, ilyen jó képességekkel! :) Én azt mondanám neked, beszéljétek meg anyuddal, hogy ha elmész egyetemre, ő támogat, és kiválthatod ezeket az engedélyeket, aztán suli után melózhatsz majd, azon a területen amit akkor választasz!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!