Hogyan vehetném rá anyumat hogy vegyünk kutyát?
Figyelt kérdés
Panelban élünk szóval egy kistestű kutya jöhetne ide de nem akar venni/örökbe fogadni.
15 éve vagyok tudnám gondozni.
2010. júl. 30. 19:08
1/27 A kérdező kommentje:
am elférne és megengedhetnénk magunknak.
2010. júl. 30. 19:15
2/27 anonim válasza:
gondolom anyád tudná hogy 1 hétig vinnéd sétáltatni, meg 1 hétig etetnéd.. szoval nem akarja hogy mindez az ő feladata legyen gondolom
3/27 A kérdező kommentje:
nem ez nem így lenne mert nagyon szeretem a kutyákat.
állandóan foglalkoznék vele..
2010. júl. 30. 19:21
4/27 anonim válasza:
xD igen csak gondoltál már arra hogy mindent összeszarik, a lány kutyák havi 1 szer "véreznek" és tiszta szőr lesz az egész lakás?
5/27 A kérdező kommentje:
é fiú kutyát szeretnék
a kutyáknak már gyártanak ilyen lerakható pelenkát és arra kell szoktatni h menjen oda és oda szarjon.
2010. júl. 30. 19:26
6/27 anonim válasza:
jó és válalod hogy hetente 5 x kiporszivózod a lakást? tele lesz szőrrel az egész
7/27 A kérdező kommentje:
és ha lány lenne havi 1x vérzik és akkor mi van??!! (én is vérzek havi 1x)XDXD
a szőrt pedig felporszívózom.
2010. júl. 30. 19:30
8/27 anonim válasza:
te lány vagy?
Jah a nők is véreznek?
9/27 A kérdező kommentje:
igen az vagyok.
és igen vérzünk.
2010. júl. 30. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!