Hogyan vehetném rá anyumat hogy vegyünk kutyát?
Panelban élünk szóval egy kistestű kutya jöhetne ide de nem akar venni/örökbe fogadni.
15 éve vagyok tudnám gondozni.
ma 22:19 (második)
gondolom onnan hiszed hogy hónaponta, mert az emberek akkor véreznek. csak egy a baj, hogy az embereknél ezt menstruációnak hívják, az állatoknál tüzelésnek. és az állatok nem menstruálnak mikor véreznek. és mi nők nem tüzelünk mikor menstruálunk
ha pasi vagy akkor olvass többet a nőkről, ha meg lány akkor neked ezt már tudnod kellett volna -.-'
vagy nem kellett volna írnod hogy hónaponta tüzelnek, ha azt se tudod miaz. elég vicces lenne ha minden hónapban tüzelnének a szukák. gondolkodjál már.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én már kis korom óta szeretem egy kutyákat, szó szerint bolondulok értük.
Elmúltam már 30 éves, de kénytelen vagyok jegelni a kérdést, mert rajtam kívül senki nem akar kutyát.
Marad az álmodozás, hogy egyszer az ég megadja a lehetőséget. Illetve igyekszek felokosodni a témában, hogy megfelelő pillanatban felelősségteljes döntést tudjak hozni.
22:27
Én voltam a 21:29
Én 34 éves koromra engedhettem meg magamnak, hogy végre kutyám legyen. Most bepótolok mindent, ami gyerekkoromból kimaradt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!