Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan vehetném rá anyumat...

Hogyan vehetném rá anyumat hogy vegyünk kutyát?

Figyelt kérdés

Panelban élünk szóval egy kistestű kutya jöhetne ide de nem akar venni/örökbe fogadni.

15 éve vagyok tudnám gondozni.

2010. júl. 30. 19:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

ma 22:19 (második)

gondolom onnan hiszed hogy hónaponta, mert az emberek akkor véreznek. csak egy a baj, hogy az embereknél ezt menstruációnak hívják, az állatoknál tüzelésnek. és az állatok nem menstruálnak mikor véreznek. és mi nők nem tüzelünk mikor menstruálunk

[link]

ha pasi vagy akkor olvass többet a nőkről, ha meg lány akkor neked ezt már tudnod kellett volna -.-'

vagy nem kellett volna írnod hogy hónaponta tüzelnek, ha azt se tudod miaz. elég vicces lenne ha minden hónapban tüzelnének a szukák. gondolkodjál már.

2010. júl. 30. 22:24
 22/27 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én már kis korom óta szeretem egy kutyákat, szó szerint bolondulok értük.

Elmúltam már 30 éves, de kénytelen vagyok jegelni a kérdést, mert rajtam kívül senki nem akar kutyát.

Marad az álmodozás, hogy egyszer az ég megadja a lehetőséget. Illetve igyekszek felokosodni a témában, hogy megfelelő pillanatban felelősségteljes döntést tudjak hozni.

2010. júl. 30. 22:27
 23/27 anonim ***** válasza:
21:29-re gondoltam.
2010. júl. 30. 22:28
 24/27 Akiteki ***** válasza:

22:27

Én voltam a 21:29

Én 34 éves koromra engedhettem meg magamnak, hogy végre kutyám legyen. Most bepótolok mindent, ami gyerekkoromból kimaradt:))

2010. júl. 30. 22:53
 25/27 anonim ***** válasza:
Egyébként ha a szuka kutya ÉVENTE KÉTSZER tüzel, akkor sem feltétlenül vérez össze mindent, mert elég ügyesen tisztogatják magukat.
2010. júl. 30. 23:55
 26/27 anonim ***** válasza:
Be kell bizonyítanod, hogy felelősségteljes vagy! Menj el menhelyre és vállalj önkéntes munkát, sétáltasd a szomszéd néniét stb. De minden nap, ne csak amikor éppen olyan kedved van. És olvass kutyás könyveket. Sokat. Kérj kutyás könyvet szülinapodra, névnapodra, jó bizonyítványért... Olvass el minden kutyás újságot. Nézegesd a fajtákat. Ha meglátsz mondjuk egy border colliet, ne azt mondd, hogy milyen cuki fekete-fehér kutya, hanem hogy milyen cuki border collie. Ezzel is a hozzzáértésedet bizonyítod. Hidd el, csak ez számít. A szülők attól engedik meg, ha látják, hogy felelősséggel tudnál bánni vele. Szomorú szemű menhelyi kutyák képei még egy szülő szívét sem lágyították meg, ha azt hiszik, hogy egy hónap múlva visszakerül oda, ahonnan jött. Hidd el, nekem van tapasztalatom.
2010. júl. 31. 07:24
 27/27 anonim ***** válasza:
Bocsi de az én anyumét meglágyította a szomorú szemű menhelyi kutya. Egy próbát megér.
2010. júl. 31. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!