Tegnap összjöttem egy fiúval és anyukám nagyon ellenzi a kapcsolatunkkat többi lenn. Tudtok adni tippeket mivel vehetném rá anyumat hogy egy esélyt adjon neki?
Őőő....
az édesanyád miért tud egy 1, azaz 1 napos "kapcsolatról"???????????
Mennyi idős vagy?
17 vagyok csak régi már a fiókom...
egyépként nyáron is együtt voltunk jó sokáig és most újra összejöttünk. és amikor haza kísért meglátta azért tud róla.
"nyáron is együtt voltunk jó sokáig..."
Hát ezen besírtam, ne haragudj. :D
nem kell rávenni édesanyádat semmire, majd ha a srác bizonyítja, hogy normális életet él és azt fogja rajtatok látni, hogy tényleg szeretitek egymást, akkor valószínűleg máshogy fog a sráchoz viszonyulni.
de azért érthető nem, hogy anyukád nem támogatja jelen pillanatban ezt a "kapcsolatot" ugye?
mondjuk tudnunk kéne olyan "apró" részleteket, hogy milyen drogról van szó, mert ilyen értelemben a kávé, az energiaital stb is annak számít...
Kérdező, szerintem hallgasd meg anyukádat is, gondolt át azokat a dolgokat is, amit ő mond - majd tégy a saját belátásod szerint, éljétek az életeteket, aztán anyukád majd pár nap-hét-hónap alatt megemészti és tudomásul veszi a kapcsolatotokat, ennyi. Meggyőzni ne akard érvekkel, mert az ilyenkor úgyse működik... hagyj időt.
" Azt mondta hogy ki se mehetek tobbet a faluba nehogy talalkozzunk." - ezzel ne foglalkozz... ha nekem anno 17 évesen anyám, azt mondja, hogy "nem mehetek ki a faluba" - ami az én esetemben Budapestet jelenti - hát nagyon körbe röhögöm...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!