Hogy lehetnek a szüleim ilyen felelőtlenek velem pedig még csak gyerek vagyok?
11 éves vagyok de fojton piszkálnak hogy menjek ki játszak a kertbe meg ijenek pedig szerintem veszélyes mert eleshetek megütöm magam napszúrást kapok meg kitudja még van egy csomó minden a bicilizést se szeretném mert ott meg pl elüthetnek vagy sose tudni meg hallotta mmár olyat is hogy valaki elesett és nagyon eltört a térdkalácsa is azt pedig én meg nem akarom meg 11 évesen egyedül biciklizek az utcán? és mi van ha elrabolnak olyan sok perverz ember van szoktam nézni néha a híradót is abban is szokták mondani
én a házban jól érzem magam ot nem lehet semmi bajom meg nem bánthat senki
Nem vagy kicsit elkényeztetve?
Ne nyávogj! Fiú vagy lány vagy? Barátaid sincsenek?
Amúgy ha elesel, felállsz... Ezt egy gyerek rengetegszer meglépi, amikor járni tanul. A napszúrásba se halunk bele, bár anno 3 napig nem ettem és nem is nagyon ittam, mert eszméletlen voltam :D Motorral pedig átrepültem az úton, jó, az már más műfaj :) Láncfűrészt is fogtam már, nem nagy sikerrel. Főzéskor pedig megégetem magam néha, de ehhez egy forró leves is elég.
Macska is karmolt már meg, egyszer elég erősen, felhasítva az ujjamat (az szobában történt, saját macskától)... Eddig is tudtam, hogy van bennem bátorság és rettenthetetlenség, de most főleg megerősödtem ebben.
nem szoktam sütni amúgy fiú vagyok jó tudom lehet kicsit félős vagyok de inkább félek minthogy valami bajom legyen szerintem meg nagyon sokan jú úszók még is megfulladnak
a naptejet meg nem szeretem mert utálom az ilyen krémes dolgokat ha bekennek vele :S
nem vagyok magántanuló de mindig kocsival hoznak visznek szóval azzal sincs baj meg szerencsére tesiből is felmentésem van mert egyszer szekrényugrásnál véletlenül átestem rajta és akkor nagyon megütöttem magam :(( utána mondtam hogy nem érdekel én nem csinálok semmit mert h jobban megsérülök vagy valami akkor utána már nem nem tudok semmit tenni
Én teljesen megértem a kérdezőt. Valóban, rengeteg veszély leselkedik az emberre odakint.
Belefújja a szél a port, pollent a szemébe, már meg is van a baj (kötőhártya gyulladás).
Rátüsszent (ne adj isten megnyalja) egy kutya, vagy macska, ami biztosan veszett (Mo-on évtizedek óta nincs veszett kutya).
Belelép egy gödörbe és kitörik a kislábujja.
Letojja egy madár és "szerencséje lesz".
Tiszta életveszély az élet, ti meg leszóljátok szegényt...
Végtelenül felelőtlenek a szüleid, hogy a kezedbe merészelnek adni elektromos kütyüket (pl. telefon, laptop és tsai).
Jó játékot a gumiszobában a rongylabdával. :P
Aki burokban nevelkedett, annak hiába beszél az ember.
Ha kimerészkednél a külvilágba, még a végén élveznéd az életet. Vagy élheted az egész életed a számítógép előtt, aztán ennyi. Így nagyon tartalmas élet vár rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!