Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert nem bír elmosogatni?

Miert nem bír elmosogatni?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar mar, hogy kb mindig ( 1-2 kivételtől eltekintve) én mosogatok es anya akkor se bír elmosogatni, amikor főz valamit

Es megcsak nem is normálisan pakol be a mosogatoba, hanem mindent csak kb bedobal ( nem "logikusan" rakja bele a dolgokat, pedig logikusan gondolkodik)

Es most is mondta, hogy jo lenne ám, ha elmosogatnek

De könyörgöm miert nem tud legalább hétvégén, amikor főz elmosogatni??

A főzés elott én mosogattam el, szóval 0 mosogatnivalo volt

15/L ( nem kell a jajj, segíts mar szegény anyukadnak meg a hasonló dolgok :) )

2015. jún. 28. 12:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nézd, anyád útál mosogatni. Ezért kéri (vagy várja el tőled), hogy a házimunkák közül a mosogatást mindig te csináld.

Az én anyám helyrepakolni nem szeretett.

Kivasalt, meg elmosgatott de nem tette a helyére a dolgokat. És tudtam, hogy útál pakolni (az ő anyja rendmániás volt) ezért fogatm magam, és pikk-pakk elpakoltam a szanaszét lévő dolgokat.

És béke volt köztünk, mert nem idegelte fel magát a pakolással, és így békés és nyugodt anyukám volt...

2015. jún. 29. 15:56
 22/24 anonim ***** válasza:

Azért, mert tőled várja el.

Lehet, úgy gondolja, hogy ő megteszi azt, hogy megfőzi a kaját, takarít, stb, akkor te "legalább" mosogass el, mert a család része vagy, így neked is ki kell venni a részedet.

2015. jún. 29. 22:15
 23/24 anonim ***** válasza:

Ja, hogy nem porszívozik, meg társai.

Azonban így is fent áll az a sejtésem, hogy szerintem tőled elvárja.

2015. jún. 29. 22:16
 24/24 anonim ***** válasza:
Megoldódott azóta a probléma? :D
2018. szept. 16. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!