Miert nem bír elmosogatni?
Nagyon zavar mar, hogy kb mindig ( 1-2 kivételtől eltekintve) én mosogatok es anya akkor se bír elmosogatni, amikor főz valamit
Es megcsak nem is normálisan pakol be a mosogatoba, hanem mindent csak kb bedobal ( nem "logikusan" rakja bele a dolgokat, pedig logikusan gondolkodik)
Es most is mondta, hogy jo lenne ám, ha elmosogatnek
De könyörgöm miert nem tud legalább hétvégén, amikor főz elmosogatni??
A főzés elott én mosogattam el, szóval 0 mosogatnivalo volt
15/L ( nem kell a jajj, segíts mar szegény anyukadnak meg a hasonló dolgok :) )
Nézd, anyád útál mosogatni. Ezért kéri (vagy várja el tőled), hogy a házimunkák közül a mosogatást mindig te csináld.
Az én anyám helyrepakolni nem szeretett.
Kivasalt, meg elmosgatott de nem tette a helyére a dolgokat. És tudtam, hogy útál pakolni (az ő anyja rendmániás volt) ezért fogatm magam, és pikk-pakk elpakoltam a szanaszét lévő dolgokat.
És béke volt köztünk, mert nem idegelte fel magát a pakolással, és így békés és nyugodt anyukám volt...
Azért, mert tőled várja el.
Lehet, úgy gondolja, hogy ő megteszi azt, hogy megfőzi a kaját, takarít, stb, akkor te "legalább" mosogass el, mert a család része vagy, így neked is ki kell venni a részedet.
Ja, hogy nem porszívozik, meg társai.
Azonban így is fent áll az a sejtésem, hogy szerintem tőled elvárja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!