Miert nem bír elmosogatni?
Nagyon zavar mar, hogy kb mindig ( 1-2 kivételtől eltekintve) én mosogatok es anya akkor se bír elmosogatni, amikor főz valamit
Es megcsak nem is normálisan pakol be a mosogatoba, hanem mindent csak kb bedobal ( nem "logikusan" rakja bele a dolgokat, pedig logikusan gondolkodik)
Es most is mondta, hogy jo lenne ám, ha elmosogatnek
De könyörgöm miert nem tud legalább hétvégén, amikor főz elmosogatni??
A főzés elott én mosogattam el, szóval 0 mosogatnivalo volt
15/L ( nem kell a jajj, segíts mar szegény anyukadnak meg a hasonló dolgok :) )
Be volt vonva a hazimunkaba, mindig azzal jon, hogy bezzeg én a te korodban...:'D
Ez a halálom :D
Soha nem lenne képem bármilyen házimunkára azt mondani anyámnak, hogy "csináld meg" - pl. ahogy te, hogy porszívózzon ki, mert jön a TE barátnőd. Ha szúrja a szemed, porszívózz ki te!
A mosogatási szokások meg eléggé eltérnek. Én is közvetlen főzés után szeretek mosogatni, de nem egy olyan ismerősöm van, ahol pl. este mosogatják el az összes felgyülemlett mosatlant - szóval lehet, hogy ezért nem mosogat el főzés után (meg sokaknak nincs kedvük az ebédlőasztaltól rögtön a mosogató elé állni, inkább ejtőznek egy kicsit)
Abban igazad van, hogy van, amit tényleg megcsinálhatna, de ő az anyád, te meg a lánya vagy, szóval neked kell alkalmazkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!