Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert nem bír elmosogatni?

Miert nem bír elmosogatni?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar mar, hogy kb mindig ( 1-2 kivételtől eltekintve) én mosogatok es anya akkor se bír elmosogatni, amikor főz valamit

Es megcsak nem is normálisan pakol be a mosogatoba, hanem mindent csak kb bedobal ( nem "logikusan" rakja bele a dolgokat, pedig logikusan gondolkodik)

Es most is mondta, hogy jo lenne ám, ha elmosogatnek

De könyörgöm miert nem tud legalább hétvégén, amikor főz elmosogatni??

A főzés elott én mosogattam el, szóval 0 mosogatnivalo volt

15/L ( nem kell a jajj, segíts mar szegény anyukadnak meg a hasonló dolgok :) )

2015. jún. 28. 12:07
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
50%
rúgd ki, és vegyél fel egy mexikói bejárónőt :D na jó csak viccelek. Mi szerződést kötünk a társadalmi munkamegosztásról (szemétlevívés, mosogatás, főzés, takarítás).
2015. jún. 28. 12:48
 12/24 anonim ***** válasza:
3%
Ha te főzöl, akkor az egész családra főzöl, vagy csak magadnak? Ha csak magadnak, akkor értelemszerűen te mosogatsz el utána. Amikor anyukád főz, abból te eszel? Ha igen, akkor illik elmosogatnod utána. Egy mosogatás legfeljebb 10-15 percig tart, nem halsz bele.
2015. jún. 28. 12:59
 13/24 anonim ***** válasza:
45%
felesleges siránkoznod. nálunk amikor ennyi idős voltam mint te szinte én vittem tesómmal a háztartást. anya sokat dolgozott, most is. ha nem csináljuk meg úszik a koszban a lakás. és nálunk nem csak mosogatás van, hanem minden más is. anya max már akkor takarít ha nagytakarítást csinálunk. persze én se értem, hogy miért nem képes az ajtóban levenni a cipőjét, meg a konyhába vinni a kávés poharát, de ez van. nem idegesítem már magam ilyenek miatt.
2015. jún. 28. 13:06
 14/24 A kérdező kommentje:
A család 2 embert ( én, anya) jelent, ketten lakunk együtt es 2 főre csinálom a kaját
2015. jún. 28. 13:08
 15/24 anonim ***** válasza:
75%
Mindenki mosogasson maga után, ez a normális, én biztos nem mosogatnék el senki után. Te se tedd.
2015. jún. 28. 13:14
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezgesd anyádat a saját gyerekkoráról megfelelő kérdésekkel. Lehet, hogy ő nem volt bevonva annak idején a háztartási munkába, és nem tanulta meg időben a tevékenységek egymáshoz rendezésének alapjait. Az is lehetséges, hogy egyszerűen nem rendelkezik azzal a képességgel, hogy a "logikus" gondolkodást kiterjessze mindenfajta tevékenységre. Vannak emberek, akik csak a saját szakmájukban tartják be a rendet és összefüggést, míg egyes szokásokban, másfajta tevékenységekben meglepően szétszórtak.
2015. jún. 28. 13:16
 17/24 A kérdező kommentje:

Be volt vonva a hazimunkaba, mindig azzal jon, hogy bezzeg én a te korodban...:'D

Ez a halálom :D

2015. jún. 28. 13:57
 18/24 anonim ***** válasza:
19%
No megint egy tini,aki azt állítja,hogy csak ő végez házimunkát.:S
2015. jún. 28. 13:59
 19/24 anonim ***** válasza:
65%

Soha nem lenne képem bármilyen házimunkára azt mondani anyámnak, hogy "csináld meg" - pl. ahogy te, hogy porszívózzon ki, mert jön a TE barátnőd. Ha szúrja a szemed, porszívózz ki te!

A mosogatási szokások meg eléggé eltérnek. Én is közvetlen főzés után szeretek mosogatni, de nem egy olyan ismerősöm van, ahol pl. este mosogatják el az összes felgyülemlett mosatlant - szóval lehet, hogy ezért nem mosogat el főzés után (meg sokaknak nincs kedvük az ebédlőasztaltól rögtön a mosogató elé állni, inkább ejtőznek egy kicsit)

Abban igazad van, hogy van, amit tényleg megcsinálhatna, de ő az anyád, te meg a lánya vagy, szóval neked kell alkalmazkodni...

2015. jún. 28. 15:04
 20/24 anonim válasza:
költözz el
2015. jún. 28. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!