Sylvi87 kérdése:
Miért van az hogy mostanában egyre sűrűbben hangokat hallok meg mintha felgyorsulnának a gondolataim. Pl ezt hallom menj ki elmosogatni de ezt felgyorsítva?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok párommal és egy kiskutyával élek albérletben 4 hónapja nem találok munkát.14 éves koromban apukám meghalt rákban otthon a nappalinkban a karjaim közt,sok embertől hallottam hogy nem tudom feldolgozni,voltam már orvosnál szedtem nyugtatókat de abba hagytam mert a tanulmányaimra kihatott.Sokat stresszelek hogy egy fizuból élünk de nem én vagyok az egyedüli a világon akinek ilyen hétköznapi gondjai vannak.Ezektől nem kellene ilyen állapotban lennem.Aki tapasztalt hasonlót kérem írja le nekem.2014. febr. 25. 12:07
1/4 anonim válasza:
Én nem tudom erre a választ, viszont hiszek abban, hogy az ember megtudja magát gyógyítani agyban.. Szóval, ha valamit furának találsz magadban, vagy zavarja a lelkedet, próbáld meg legyőzni és talán megszűnnek ezek :/ Vagy esetleg kérj segítséget. Viszont semmi képen se pánikolj :)
2/4 anonim válasza:
Ne sértődj meg, de hangokat hallani nem normális dolog, orvoshoz kéne fordulnod. Lehet skizofrénia vagy depresszió vagy más miatti pszichotikus állapot. Általában gyógyszerekkel szokták tudni ezeket az állapotokat karbantartani, de léteznek olyanok, akik gyógyszer nélkül megtanulnak együtt élni a betegségükkel.
Ezt [link] a cikket érdemes elolvasni.
3/4 anonim válasza:
"Túl sok és túl stresszes munka, kevés pihenés, kevés nyugalom, minden irányból nyomasztó problémák – nem sok olyan ember van, aki ne érezné úgy, hogy legalább részben az ő életét írják körül ezek a szavak, ahogyan olyan ember is kevés van, aki sejtené, hogy a skizofrének jelentős része is éppen az ilyen hétköznapi problémák leküzdésben akadt el, és menekült vagy szakadt el a saját világába"
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat,az első válaszolóval egyet értek,nem szeretnék kórházba bekerülni mert ott ugye gyógyszerekkel kezelnek de attól a probléma kiváltó oka még megmarad.Egészségügyi végzettségem van tudom hogy megy ez sajna.Munkám az nincs 4 hónapja sokat stresszelek.Na de ki nem?Bennem van a félsz hogy bekattanok,sokat vagyok egyedül itthon tehát ez is gond lehet.Vagy az édesapám halála...továbbra is szívesen fogadom a kommenteket,mások véleményére is kíváncsi vagyok.
2014. febr. 26. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!