Miert nem bír elmosogatni?
Nagyon zavar mar, hogy kb mindig ( 1-2 kivételtől eltekintve) én mosogatok es anya akkor se bír elmosogatni, amikor főz valamit
Es megcsak nem is normálisan pakol be a mosogatoba, hanem mindent csak kb bedobal ( nem "logikusan" rakja bele a dolgokat, pedig logikusan gondolkodik)
Es most is mondta, hogy jo lenne ám, ha elmosogatnek
De könyörgöm miert nem tud legalább hétvégén, amikor főz elmosogatni??
A főzés elott én mosogattam el, szóval 0 mosogatnivalo volt
15/L ( nem kell a jajj, segíts mar szegény anyukadnak meg a hasonló dolgok :) )
Azért te mosogatsz mert még fiatal vagy és tanulnod kell a mosogatás rejtelmeit még vagy 4 évig :D
29/F
Mondjuk anyud főz, vagyis kiveszi a részét a konyhai munkában. Neked sem esik le az aranygyűrű az ujjadról mert be kell pakolnod a mosogatógépbe. De ha ez zavar akkor tessék mondani anyudnak, hogy
- Anyu ma én főzök, és te pakolsz a mosogatógépbe.
Anyád helyében kapva kapnék ilyen ajánlaton.
Van mosogatogep vagyis lenne csak elromlott :DDDD
es az oké, hogy tanuljak meg normálisan mosogatni, de ha heti 1x-2x elmosogat attól meg nekem ott a hét másik 5 napja :'D
Es az sem csak 5 mosogatas :D
Vegyél vagy 200 db műanyag eldobható kanalat, villát kést, tányért és megvan oldva a mosogatás.
Ja meg egy bazi nagy konténert kukának :D
Akkor sem mosogatna el :'D
Ha én sütök/főzök valamit elotte es utána is elmosogatok, mert nem szeretem a kupit :D
Csak az a "vicc", hogy a főzésen kívül kb semmi hazimunkat nem csinál
Házimunka: porszívózás, mosogatas,fürdőszoba takarítás, es ezeket én csinálom
a teregetest, szennyes ruha szetvalogatas es a mosogepbe pakol be, majd elindítja :D es itt kb vége is :D
Mert én hajtogatok ( nem a saját ruhamimat, az egyértelmű, hogy az én feladatom, hanem a törölközőt, es mindig hozzam szórja be a törölközőt)
Es ha megkernem, hogy anya legyszi porszivozz mar fel, nert jon a b.nom es nem volt idom ra előző nap akkor csak ordítana, hogy megis mit képzelek, elotte nap kellett volna porszivoznom :D
De persze b.nom anyukája nem akad ki egy ilyen keres miatt ( az O anyukája is kb ugyanannyit es kb ugyanolyan stresszes munkát végez , mint anya :D ) sőt meg is csinálja ( persze gondolom nem mindig de van alkalom, amikor igen)
Es persze minden olyanok kiakad, mint pl, hogy miert nem viszem be a szobába a radiatoron mar megszáradt ruhákat, nem mintha O bevinne...
De persze nekem le kell uvoltenie a fejemet ezert...
Vagy oblogessem ki a tejes poharat, mert bele szárad, amiben igaza is van
De a mosogatasnal én aztatom a kávés bögrejet, mert O nem oblogeti ki, csak belerakja a mosogatoba, csak 1 mozdulattal több az, hogy vizet engedjen bele...
De én ilyenert is le vagyok cseszve...
Miért, te szoktál főzni?
Ha ő főz, te mosogatsz. Ha te főzöl, ő mosogat. Meg van oldva. Nem nehéz ezt kimatematikázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!