Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert nem bír elmosogatni?

Miert nem bír elmosogatni?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar mar, hogy kb mindig ( 1-2 kivételtől eltekintve) én mosogatok es anya akkor se bír elmosogatni, amikor főz valamit

Es megcsak nem is normálisan pakol be a mosogatoba, hanem mindent csak kb bedobal ( nem "logikusan" rakja bele a dolgokat, pedig logikusan gondolkodik)

Es most is mondta, hogy jo lenne ám, ha elmosogatnek

De könyörgöm miert nem tud legalább hétvégén, amikor főz elmosogatni??

A főzés elott én mosogattam el, szóval 0 mosogatnivalo volt

15/L ( nem kell a jajj, segíts mar szegény anyukadnak meg a hasonló dolgok :) )

2015. jún. 28. 12:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
26%
Munkamegosztás, és neki van elsőbbsége a kor, a megszokás, és a tulajdonjog alapján a feladatok kiválasztására.
2015. jún. 28. 12:15
 2/24 anonim ***** válasza:
32%

Azért te mosogatsz mert még fiatal vagy és tanulnod kell a mosogatás rejtelmeit még vagy 4 évig :D

29/F

2015. jún. 28. 12:16
 3/24 anonim válasza:
21%
Heee há csáje há mosogas má el
2015. jún. 28. 12:18
 4/24 schocko ***** válasza:
31%
Vegyetek mosogatógépet. (egyébként nem tudod megváltoztatni, amíg együtt éltek ez lesz)
2015. jún. 28. 12:18
 5/24 anonim ***** válasza:
35%

Mondjuk anyud főz, vagyis kiveszi a részét a konyhai munkában. Neked sem esik le az aranygyűrű az ujjadról mert be kell pakolnod a mosogatógépbe. De ha ez zavar akkor tessék mondani anyudnak, hogy

- Anyu ma én főzök, és te pakolsz a mosogatógépbe.

Anyád helyében kapva kapnék ilyen ajánlaton.

2015. jún. 28. 12:20
 6/24 A kérdező kommentje:

Van mosogatogep vagyis lenne csak elromlott :DDDD

es az oké, hogy tanuljak meg normálisan mosogatni, de ha heti 1x-2x elmosogat attól meg nekem ott a hét másik 5 napja :'D

Es az sem csak 5 mosogatas :D

2015. jún. 28. 12:21
 7/24 anonim ***** válasza:
50%

Vegyél vagy 200 db műanyag eldobható kanalat, villát kést, tányért és megvan oldva a mosogatás.

Ja meg egy bazi nagy konténert kukának :D

2015. jún. 28. 12:25
 8/24 A kérdező kommentje:

Akkor sem mosogatna el :'D

Ha én sütök/főzök valamit elotte es utána is elmosogatok, mert nem szeretem a kupit :D

Csak az a "vicc", hogy a főzésen kívül kb semmi hazimunkat nem csinál

Házimunka: porszívózás, mosogatas,fürdőszoba takarítás, es ezeket én csinálom

a teregetest, szennyes ruha szetvalogatas es a mosogepbe pakol be, majd elindítja :D es itt kb vége is :D

Mert én hajtogatok ( nem a saját ruhamimat, az egyértelmű, hogy az én feladatom, hanem a törölközőt, es mindig hozzam szórja be a törölközőt)

Es ha megkernem, hogy anya legyszi porszivozz mar fel, nert jon a b.nom es nem volt idom ra előző nap akkor csak ordítana, hogy megis mit képzelek, elotte nap kellett volna porszivoznom :D

De persze b.nom anyukája nem akad ki egy ilyen keres miatt ( az O anyukája is kb ugyanannyit es kb ugyanolyan stresszes munkát végez , mint anya :D ) sőt meg is csinálja ( persze gondolom nem mindig de van alkalom, amikor igen)

Es persze minden olyanok kiakad, mint pl, hogy miert nem viszem be a szobába a radiatoron mar megszáradt ruhákat, nem mintha O bevinne...

De persze nekem le kell uvoltenie a fejemet ezert...

Vagy oblogessem ki a tejes poharat, mert bele szárad, amiben igaza is van

De a mosogatasnal én aztatom a kávés bögrejet, mert O nem oblogeti ki, csak belerakja a mosogatoba, csak 1 mozdulattal több az, hogy vizet engedjen bele...

De én ilyenert is le vagyok cseszve...

2015. jún. 28. 12:31
 9/24 anonim ***** válasza:
5%

Miért, te szoktál főzni?

Ha ő főz, te mosogatsz. Ha te főzöl, ő mosogat. Meg van oldva. Nem nehéz ezt kimatematikázni.

2015. jún. 28. 12:37
 10/24 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam fozni, de akkor is én mosogatok ( elotte es utána is)
2015. jún. 28. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!