Miért kötnek belém folyton a szüleim?
Középiskolás lány vagyok, kitűnő tanuló vagyok, nem cigizek, nem iszok, még bulikba se járok el. Nem vagyok túl problémás gyerek, de a szüleim nem tudnak elfogadni. Sohasem motiválnak, bármibe belekezdek, szerintük úgysem fog sikerülni. Folyamatosan sorolgatják a rossz tulajdonságaimat, szerintük meg kell változzak, különben senki nem fog engem szeretni. A nyári szünetben csinálom a közösségi munkát, és a házi munkába is besegítek, de így se vagyok jobb a szemükben. Folyamatosan a kisebb testvéremhez és más korombeliekhez hasonlítanak, hogy ők ebben és ebben jobbak nálam. Hiába beszélgetek velük sokszor, hogy mi történt aznap velem, pár óra múlva azt se tudják, miről fecsegtem nekik.
Sehogyan sem tudok megfelelni nekik, egy-egy vita alkalmával rengeteg szörnyű dolgot mondanak nekem. Próbáltam megbeszélni velük ezt a problémát, de szerintük eltúlzom a dolgot.
Mit tudnék tenni ilyen helyzetben? Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!