Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem érti meg anya, hogy...

Miért nem érti meg anya, hogy nem akarok diákmunkára menni?

Figyelt kérdés

pihenni akarok, egész évben keményen tanultam, hogy jó legyen a bizonyítványom, mert ez már ugye számít továbbtanuláshoz. 4,3 lett az átlagom. jövőre érettségizek, tételeket szeretnék kidolgozni, a nyelvvizsgára is készülök, mert az is a nyakamon van. nincs kedvem ott ülni 6 órában, hogy semmit ne csináljak. tavaly is voltam, akkor velem mosatták fel az egész padlót, csak mert nem vagyok xy-nak a lánya, hanem egy közönséges hétköznapi emberé. az xy lánya/barátnői persze hamarabb hazamehettek és facebookoztak egész idő alatt.

hát köszönöm én ebből nem kérek.

tudom milyen az, amikor nincs és meg kell dolgozni valamiért, mert nem gazdag családban nőttem fel, úgyhogy lehurrogó válaszokat nem kérek.

jogosan vagyok kiakadva?

2015. jún. 18. 13:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
92%
19-es: A gyereked gimis tanárja nagyon örülhetett, ha a szünetben a gyereked minden nap azzal zaklatta, hogy miket tanult aznap. A tanárnak is szünet a szünet! Így könnyű úgymond magántanár nélkül készülni, ha a gimis tanáromat ingyen használom erre a célra!
2015. jún. 18. 15:16
 32/79 anonim ***** válasza:
7%
30 Inkább rád férne a pihi, főleg hogy uralkodni nem tudsz az indulataidon. Tessék megtanulni, elég jó dolog. Pókernél meg elengedhetetlen, meg az élet egyéb helyzeteiben:D
2015. jún. 18. 15:16
 33/79 anonim ***** válasza:
4%
31 Tudod még vannak olyan önzetlen emberek, akik valóban tanárnak születtek, és nem olyanok mint a magukat tanárnak nevezett, egoista öntelt, buta lények, akik egy hangyányit nem konyítanak a gyerekekhez:)
2015. jún. 18. 15:17
 34/79 A kérdező kommentje:
ennyire unatkozol? elég szar stílusod van
2015. jún. 18. 15:18
 35/79 anonim ***** válasza:
0%
19-es: Ezzel nyugtatod magad?
2015. jún. 18. 15:20
 36/79 anonim ***** válasza:
85%
49%-os, mert a te gyereked jó tanuló volt most mindenkinek irigynek kell lenni rád mi? :D LOL
2015. jún. 18. 15:22
 37/79 anonim válasza:
66%

Kedves kérdező, a 49%-ossal ne foglakozz, egy ideje már osztja itt azt ami a neki nincs.

De hogy a kérdésre is válaszoljak, a kiakadásod annyira nem jogos, bár meg tudom érteni. Sajnos az élet ilyen, 2 hónapot szerintem ki lehet bírni. Lesznek ennél sokkal szívósabb dolgok az életben. Az xy lánya meg lehet most jól jár de neki se lesz mindig így...

2015. jún. 18. 15:22
 38/79 A kérdező kommentje:
hagyjátok már :D most menőnek hiszi magát
2015. jún. 18. 15:23
 39/79 anonim ***** válasza:
5%

Gondoltam szólók: ahány minuszt nyomtál, annyit te is kaptál:DD

pá aranyom:D

2015. jún. 18. 15:24
 40/79 A kérdező kommentje:
tényleg ennyire menőnek érzed itt magad? :D
2015. jún. 18. 15:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!