Miért nem érti meg anya, hogy nem akarok diákmunkára menni?
pihenni akarok, egész évben keményen tanultam, hogy jó legyen a bizonyítványom, mert ez már ugye számít továbbtanuláshoz. 4,3 lett az átlagom. jövőre érettségizek, tételeket szeretnék kidolgozni, a nyelvvizsgára is készülök, mert az is a nyakamon van. nincs kedvem ott ülni 6 órában, hogy semmit ne csináljak. tavaly is voltam, akkor velem mosatták fel az egész padlót, csak mert nem vagyok xy-nak a lánya, hanem egy közönséges hétköznapi emberé. az xy lánya/barátnői persze hamarabb hazamehettek és facebookoztak egész idő alatt.
hát köszönöm én ebből nem kérek.
tudom milyen az, amikor nincs és meg kell dolgozni valamiért, mert nem gazdag családban nőttem fel, úgyhogy lehurrogó válaszokat nem kérek.
jogosan vagyok kiakadva?
nem céloztam meg budapesti egyetemet. és igenis én is végig tanultam az évet, mint az állat, mert vidéki suliban is hajtják keményen az embert. de igaza volt az egyik hozzászólónak, ha nem vagyok szín 5ös és még itthon lakom, akkor egy lusta féreg vagyok.
köszönöm szépen a válaszokat :D
23 Persze, hogy egyetértesz a 18-assal, mivel egy és ugyan azon személy vagy:D
Csak a vak nem látja.
No további szép napot néked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!