Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem érti meg anya, hogy...

Miért nem érti meg anya, hogy nem akarok diákmunkára menni?

Figyelt kérdés

pihenni akarok, egész évben keményen tanultam, hogy jó legyen a bizonyítványom, mert ez már ugye számít továbbtanuláshoz. 4,3 lett az átlagom. jövőre érettségizek, tételeket szeretnék kidolgozni, a nyelvvizsgára is készülök, mert az is a nyakamon van. nincs kedvem ott ülni 6 órában, hogy semmit ne csináljak. tavaly is voltam, akkor velem mosatták fel az egész padlót, csak mert nem vagyok xy-nak a lánya, hanem egy közönséges hétköznapi emberé. az xy lánya/barátnői persze hamarabb hazamehettek és facebookoztak egész idő alatt.

hát köszönöm én ebből nem kérek.

tudom milyen az, amikor nincs és meg kell dolgozni valamiért, mert nem gazdag családban nőttem fel, úgyhogy lehurrogó válaszokat nem kérek.

jogosan vagyok kiakadva?

2015. jún. 18. 13:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
52%
Milyen irigység te szerencsétlen?
2015. jún. 18. 14:57
 22/79 A kérdező kommentje:

nem céloztam meg budapesti egyetemet. és igenis én is végig tanultam az évet, mint az állat, mert vidéki suliban is hajtják keményen az embert. de igaza volt az egyik hozzászólónak, ha nem vagyok szín 5ös és még itthon lakom, akkor egy lusta féreg vagyok.

köszönöm szépen a válaszokat :D

2015. jún. 18. 14:59
 23/79 A kérdező kommentje:
a 18as válaszolóval egyetértek
2015. jún. 18. 15:00
 24/79 anonim ***** válasza:
16%
21 szerencsétlen szerintem az, aki a gonosz gyűlöletén már idegileg uralkodni nem tud-mint láthatjuk tőled, ezért a maga problémáját a másik emberre próbálja áthárítani.
2015. jún. 18. 15:03
 25/79 anonim ***** válasza:
10%

23 Persze, hogy egyetértesz a 18-assal, mivel egy és ugyan azon személy vagy:D

Csak a vak nem látja.

No további szép napot néked:)

2015. jún. 18. 15:04
 26/79 anonim ***** válasza:
61%
Ez nem gonoszság, ez az igazság édesem. Itt mindenki egy szar aki nem dolgozik vagy nem 5-ös mindenből vagy otthon lakik. Csak meg kell nézni a többi kérdést. Mindenhol habzó szájjal estek neki a kérdezőnek, hogy mit képzel.
2015. jún. 18. 15:05
 27/79 anonim ***** válasza:
13%
26 Már megbocsáss, de ha hozzám szólsz, ne édesemez, mert nem vagyok az édesed. Felnőtt ember nem édesezi le a másik felnőttet:D
2015. jún. 18. 15:06
 28/79 A kérdező kommentje:
25: neked mi bajod van? :D feltettem egy kérdést, mert tudtommal ez egy kérdezős oldal és válaszoltak rá. mindenki elmondta a véleményét. nem kell az egyik válaszolót kifogni és leharapni a fejét.
2015. jún. 18. 15:08
 29/79 anonim ***** válasza:
7%
28 Nekem akartad a fejem leharapni, mert a gyerekem vagy gyerekünk(?)megint letett az asztalra, ennyi:xDD
2015. jún. 18. 15:11
 30/79 A kérdező kommentje:
szerintem menj és aludj egyet
2015. jún. 18. 15:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!