Mennyi idős baba jelenlétében nem illik már szeretkezni?
14 hónapos kisfiúnk van, még csak 1 szobás lakásban lakunk, a kiságya a szobánkban van. Nem tudom, hogyan látja ő azt, amit csinálunk. Nem tudom, mire emlékezne később.
Egy barátnőm mondta, hogy az ő 2 éves kislánya azt hitte mikor látta, hogy az apja bántja az ő anyját és sírt.
Mi mindenesetre megvárjuk, hogy ő elaludjon és igyekszünk takaró alatt maradni. De azért nem tudom, mi az a kor, mikor már nem szabadna egy babának a szobában tartózkodnia.
(Hamarosan költözünk és saját szobát kap.)
Igen, igazad van, tenyleg ugy irja a Ranschburg Jenös cikk. Viszont nem ugy ertettem, h a Ranschburg Jenő megerdemli a lepontozast, hanem ha a lepontozok lepontoznak egy valaszt, ami amellett szol, h "NE" vagy eppen "IGEN", ugyanezen az alapon a szakember valasza is lepontozhato, ha mar annyira pontozgatunk = eppolyan ertelmetlen. Szamomra ugy tünik, Raschburg Jenö nem tul sok mindennel tamasztja ala az erveleset, mas pszichologus meg mashol huzza meg a hatart. (Hogy a gyerek ne vegye eszre, abban alt. egyetertenek, ahogy ezt sztem minden ember erzi is valahol.)
56.
"egyénfüggő, hogy a gyerek mire emlékszik vissza"
Ez igy van, de nemcsak az emlekezesröl van szo. Ha ugyanez, ami az emlekeidben megmaradt, a tudatalattidba lenyomod, szinten problemakat okoz. Tehat ki tudja, h ez a babanak hogy jön le, mit okoz...? Egyertelmüen bizonyitott lenne, amikor meg pszichologusok között is ellentmondas van?
Akkor a pontozas itt mi alapjan megy?
Akkor mindenki döntse el maga, h a kenyelmet, neki pillantanyilag jobbat valasztja, kockaztatva a lehetöseget is a gyerekre akarhogy hatasnak, vagy ...
56.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!