Mennyi idős baba jelenlétében nem illik már szeretkezni?
14 hónapos kisfiúnk van, még csak 1 szobás lakásban lakunk, a kiságya a szobánkban van. Nem tudom, hogyan látja ő azt, amit csinálunk. Nem tudom, mire emlékezne később.
Egy barátnőm mondta, hogy az ő 2 éves kislánya azt hitte mikor látta, hogy az apja bántja az ő anyját és sírt.
Mi mindenesetre megvárjuk, hogy ő elaludjon és igyekszünk takaró alatt maradni. De azért nem tudom, mi az a kor, mikor már nem szabadna egy babának a szobában tartózkodnia.
(Hamarosan költözünk és saját szobát kap.)
#34, kíváncsian várom az ötletet erre a helyzetre... mert hogyne, lehet a hálószobán-ágyon kívül máshol is szeretkezni, de ugye az sem célszerű, ha a kisgyereket egyedül hagyod órákra az egy szobás lakásban, mert mondjuk lementek a kocsiba, vagy fel a lapostetőre:)
Aztán lehet, hogy túl öreg vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy valaki kibírna 10-15 percnél többet a zuhany alatt (pláne, hogy közben a zuhanytól nem hallja a gyereket se), vagy akár a konyhaasztalon, esetleg a mosógépen... (ugye eddig ezek hangzottak el)... tudod, alattunk is szakadt már le mosdó, az poén volt, EGYSZER. (pláne, hogy nem a saját mosdónk:)))
Szóval tök jó lenne egy jó ötlet, csak az olyan legyen, hogy azért legalább 1 órán át működik is...
Szerintem ha már alszik, szabad a pálya. Csak a hangerőre is figyeljetek.
Egyébként azt cáfolnám, hogy a babákat zavarná pl. a tv. Van, akinek kifejezetten szüksége van az effajta "fehér zajra" az alváshoz.
#36, szerintem is:)
Egyébként meg egyáltalán nem jó, ha egy gyereket az első hónapokban arra szocializálnak, hogy minden őkörülötte forog és mindenki lábujjhegyen settenkedik és suttogva beszél... az a jó, ha a gyerek a család életrendjébe illeszkedik be, azt szokja meg, az válik számára természetessé.
22-es vagyok! Jaj, hagyjuk már ezt a szeretkezés vagy. b..zás dolgot!
Én nem tudnék a szexre koncentrálni és felizgulni úgy,hogy tudom,hogy a babám ott szuszog egy méterre.
Barátnőmék egyszobásba laknak, ők ilyenkor egy vastag paplant összehajtanak kettőbe, leteszik a fürdő vagy konyhakőre és uccu neki.
"Jaj, hagyjuk már ezt a szeretkezés vagy. b..zás dolgot!" - szerintem azért ez elég lényegi kérdés:)))
Egyébként ja, ha éppen van a fürdőben/konyhában egy egyszemélyes ágynyi szabad hely, akkor ez szóba jöhet, amit említettél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!