Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi idős baba jelenlétében...

Mennyi idős baba jelenlétében nem illik már szeretkezni?

Figyelt kérdés

14 hónapos kisfiúnk van, még csak 1 szobás lakásban lakunk, a kiságya a szobánkban van. Nem tudom, hogyan látja ő azt, amit csinálunk. Nem tudom, mire emlékezne később.

Egy barátnőm mondta, hogy az ő 2 éves kislánya azt hitte mikor látta, hogy az apja bántja az ő anyját és sírt.

Mi mindenesetre megvárjuk, hogy ő elaludjon és igyekszünk takaró alatt maradni. De azért nem tudom, mi az a kor, mikor már nem szabadna egy babának a szobában tartózkodnia.

(Hamarosan költözünk és saját szobát kap.)

2015. jún. 17. 22:22
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
42%
Kedves utolsó akkor csináld a gyerek előtt :D az jobb megoldás.
2015. jún. 18. 18:57
 32/66 anonim ***** válasza:
46%
2015. jún. 18. 19:36
 33/66 anonim ***** válasza:
33%
#31 - a széthulló családhoz képest? Szerintem mindenképpen...
2015. jún. 18. 19:44
 34/66 anonim ***** válasza:
38%
Hidd el ha amiatt hullik szét egy család hogy nem az ágyban történik a szex egy ideig az akkor is megtörtént volna sajnos...szerintem más helyszinen is lehet szerelmeskedésnek nevezni nem csak gyors dugásnak.ez az érzelmektől függ.de persze mindenki ugy csinalja ahogy akarja.
2015. jún. 18. 21:20
 35/66 anonim ***** válasza:
93%

#34, kíváncsian várom az ötletet erre a helyzetre... mert hogyne, lehet a hálószobán-ágyon kívül máshol is szeretkezni, de ugye az sem célszerű, ha a kisgyereket egyedül hagyod órákra az egy szobás lakásban, mert mondjuk lementek a kocsiba, vagy fel a lapostetőre:)

Aztán lehet, hogy túl öreg vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy valaki kibírna 10-15 percnél többet a zuhany alatt (pláne, hogy közben a zuhanytól nem hallja a gyereket se), vagy akár a konyhaasztalon, esetleg a mosógépen... (ugye eddig ezek hangzottak el)... tudod, alattunk is szakadt már le mosdó, az poén volt, EGYSZER. (pláne, hogy nem a saját mosdónk:)))

Szóval tök jó lenne egy jó ötlet, csak az olyan legyen, hogy azért legalább 1 órán át működik is...

2015. jún. 18. 21:31
 36/66 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem ha már alszik, szabad a pálya. Csak a hangerőre is figyeljetek.

Egyébként azt cáfolnám, hogy a babákat zavarná pl. a tv. Van, akinek kifejezetten szüksége van az effajta "fehér zajra" az alváshoz.

2015. jún. 18. 22:05
 37/66 anonim ***** válasza:
56%

#36, szerintem is:)

Egyébként meg egyáltalán nem jó, ha egy gyereket az első hónapokban arra szocializálnak, hogy minden őkörülötte forog és mindenki lábujjhegyen settenkedik és suttogva beszél... az a jó, ha a gyerek a család életrendjébe illeszkedik be, azt szokja meg, az válik számára természetessé.

2015. jún. 18. 22:11
 38/66 anonim ***** válasza:
15%

22-es vagyok! Jaj, hagyjuk már ezt a szeretkezés vagy. b..zás dolgot!

Én nem tudnék a szexre koncentrálni és felizgulni úgy,hogy tudom,hogy a babám ott szuszog egy méterre.

Barátnőmék egyszobásba laknak, ők ilyenkor egy vastag paplant összehajtanak kettőbe, leteszik a fürdő vagy konyhakőre és uccu neki.

2015. jún. 19. 06:06
 39/66 anonim ***** válasza:
95%
miért nem a spájzba?
2015. jún. 19. 06:10
 40/66 anonim ***** válasza:

"Jaj, hagyjuk már ezt a szeretkezés vagy. b..zás dolgot!" - szerintem azért ez elég lényegi kérdés:)))

Egyébként ja, ha éppen van a fürdőben/konyhában egy egyszemélyes ágynyi szabad hely, akkor ez szóba jöhet, amit említettél...

2015. jún. 19. 06:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!