Illik/szokás ajándékot vinni Testvérem gyermekének keresztelőjére?
A bátyám gyermekének keresztelőjére vagyunk hivatalosak vendégként és nem keresztszülőként. Utána ebéddel várnak minket (ketten megyünk, a Vőlegényem és én.)
Ha illik ajándékozni akkor miben gondolkodjak? Ruha, gyermek étkészlet, valami egyéb jó ötlet esetleg?
(Megkérdezni nem szeretném őket, hogy mire van szükségük, mindenük megvan.)
Köszönöm a válaszokat! A gyerek étkészlet, mélytányér, lapostányér, kistányér nem jó ötlet?
Milyen játék kelti fel egy másfél hónapos baba figyelmét?
Mennyi pénzt illik adni az anyának? Ne haragudjatok a sok kérdésért.
OFF
Miért kell pénzt adni az anyának?
Illik vinni, de csak ajándékot a gyereknek, pénzt NEM!!!!
Főleg úgy nem, hogy nem vagy keresztszülő. Jó ötlet a gyerek étkészlet és evőeszköz is, nem kell nagyon puccosnak lennie (ld. ezüst...).
De vehetsz pl. gyerekbibliát is, amit a pap meg is áldhat azonnal. Én azt vettem.
Szerintem is olyan dolgokat adjatok aminek hasznát veszik.
OFF:
Amúgy hány hónapos a kicsi? Milyen idősen szokták őket megkeresztelni? Mert az én tesómnak is nemrégen született gyereke de engem nem értesítettek még semmilyen keresztelőről vagy hasonlóról (még nem is láttam a kicsit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!