Mennyi idős baba jelenlétében nem illik már szeretkezni?
14 hónapos kisfiúnk van, még csak 1 szobás lakásban lakunk, a kiságya a szobánkban van. Nem tudom, hogyan látja ő azt, amit csinálunk. Nem tudom, mire emlékezne később.
Egy barátnőm mondta, hogy az ő 2 éves kislánya azt hitte mikor látta, hogy az apja bántja az ő anyját és sírt.
Mi mindenesetre megvárjuk, hogy ő elaludjon és igyekszünk takaró alatt maradni. De azért nem tudom, mi az a kor, mikor már nem szabadna egy babának a szobában tartózkodnia.
(Hamarosan költözünk és saját szobát kap.)
De tényleg! Valakinek van kedve egy "szép, romantikus" szeretkezést összehozni úgy,hogy ott van a gyerek?
És igen, nekem a takaró alatt gyors numera hasonlít inkább a b..záshoz. Mert,hogy normális szeretkezést nem igazán lehet lezavarni takaró alatt.
És igen, ha csak minimális hely van a konyhában, vagy a fürdőben, akkor is ott oldanám meg,mint a gyerek előtt. Még,ha alszik, akkor is.
Tudod, az idő sokkal hamarabb eldönt valamit... az, hogy kit érint az első gyerek születése után 2-3 évvel fellépő első válási csúcs, és kit nem.
A másikról meg annyit, hogy én a kölcsönösség, az "élni és élni hagyni" elvét vallom... nem fogom a saját szexuális életem a minimálisan szükségesnél jobban alárendelni a gyereknek, de a másik oldalról meg abba sem vauzok bele, hogy a gyerek - a törvényes korhatár elérése után - kivel, hol és hányszor...
"Tudod, az idő sokkal hamarabb eldönt valamit... az, hogy kit érint az első gyerek születése után 2-3 évvel fellépő első válási csúcs, és kit nem."
Magyarul beáldozod a gyerekedet, hogy el ne hagyjon a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!