Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem akarja, hogy a...

Miért nem akarja, hogy a barátomnál aludjak? Milyen érveket hozzak fel?

Figyelt kérdés

Elutaznak anyáék 2 hétre, én viszont nem szeretnék egyedül lenni. 4 éjszakára meg lenne oldva a társaságom (barátnők), de a többin egyedül lennék...

Ezért a barátom (barát barát, a legjobb fiú barátom, semmi nincs köztünk) felajánlotta, hogy menjek le vele a siófoki nyaralójukba, azt csak ő használja a szülei válása óta.

Mondtam anyának, de ő hallani sem akar erről, mert hogy ez milyen már, mit gondolnának mások és hogy tudja, mit éreztem a fiú iránt (bonyolult vele a barátságunk).

Igen, régen tényleg egy félistenként tekintettem rá, évekig bele voltam zúgva, de akkor nem is beszéltünk, nem ismert. Most pedig csak legjobb barátok vagyunk, semmi több, már én sem szédülök és vagyok rosszul, ha elsétál mellettem és ő sem megd.ni akar, ahogy a többi lányt. Ezt anya is tudja.

17L

2015. jún. 13. 21:48
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
60%

Édesem, lemennél, és a srác szétkrna az alatt a másfél hát alatt, hidd el. Ne légy már ilyen naiv...

És te kb. két nap alatt engednél is neki, mert anno nedvesedtél, ha csak elment melletted.

2015. jún. 14. 12:01
 32/33 anonim ***** válasza:
66%

Ja, és 17 lvesen tényleg őriznie kell valakinek?! Mi lesz, ha egyedül kell élned mondjuk 20 évesen?!

Én 15 éves korom óta egyedül voltam sokszor egy hétig is, mert apának vidéki melója volt, mégsem kellett pesztra mellém éjjelre.

2015. jún. 14. 12:04
 33/33 anonim ***** válasza:
92%

Szóval elég felnőtt vagy egyedül utazgatni, de félsz egyedül éjszaka? :D Jaj de felnőtt vagy :D

Estig kint tudsz lenni a haverokkal, aztán hazamész, megnézel egy filmet és alszol. Istenem.... Vagy neked kell egy saját udvartartás, akik szórakoztatnak? Nincs még saját társalkodónőd?

Istenem mennyire jó kockának lenni, nincsenek ilyen gondjaim, én csak örülni tudok ha egyedül vagyok itthon, senki nem zavar ha játszok :D

Nézd én hiszek a fiú-lány barátságban, a legjobb barátom pasi, de egyrészt nem aludnék vele, másrészt meg én nem voltam soha belezúgva, szóval arról nem tudok véleményt alkotni hogy szexelnétek-e.

Anyád érvét, hogy "mit gondolnak mások" mondjuk pont baromságnak tartom, de az ötleteteket is hogy leruccantok siófokra.

Maradj otthon a seggeden és locsolgasd a virágokat, ne dögöljenek ki amíg szüleid nincsenek otthon.

Aztán max hozzátok menjenek át a haverok, őrizni éjjel :D

2015. jún. 14. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!