Miért nem akarja, hogy a barátomnál aludjak? Milyen érveket hozzak fel?
Elutaznak anyáék 2 hétre, én viszont nem szeretnék egyedül lenni. 4 éjszakára meg lenne oldva a társaságom (barátnők), de a többin egyedül lennék...
Ezért a barátom (barát barát, a legjobb fiú barátom, semmi nincs köztünk) felajánlotta, hogy menjek le vele a siófoki nyaralójukba, azt csak ő használja a szülei válása óta.
Mondtam anyának, de ő hallani sem akar erről, mert hogy ez milyen már, mit gondolnának mások és hogy tudja, mit éreztem a fiú iránt (bonyolult vele a barátságunk).
Igen, régen tényleg egy félistenként tekintettem rá, évekig bele voltam zúgva, de akkor nem is beszéltünk, nem ismert. Most pedig csak legjobb barátok vagyunk, semmi több, már én sem szédülök és vagyok rosszul, ha elsétál mellettem és ő sem megd.ni akar, ahogy a többi lányt. Ezt anya is tudja.
17L
Miért nem a fiú megy hozzátok?
Talán nem az a bajuk, hogy fiúval aludnál egy házban. Hanem, hogy buliznátok, innátok, stb.
Tudja, hogy szoktunk inni és bulizni. Kamasz vagyok, mikor csinálja ezeket, ha nem most?
Nem azzal van a baj, hogy a Balatonnál lennék, hanem a fiúval.
"4 éjszakára meg lenne oldva a társaságom"
Minek neked társaság éjszakára? Éjszaka aludni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!