Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen érveket hozhassak fel,...

Milyen érveket hozhassak fel, hogy a párom itt aludhasson?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, távkapcsolat sajnos. Évfordulónk lesz, pár napra eljön a barátom. Anya nem nagyon szívleli őt (sőt...) de azért megbirkózik nagy nehezen vele. Nem szeretném, hogy panzióban aludjon megint, pénz miatt is meg állandóan elmászkálás lenne.

19N 27F

2015. márc. 24. 20:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

Nekem sem engedték 19-20 évesen.

Sőt, amikor már dolgozni kezdtem, és adtam be a közösbe is, akkor is tiltották.

Lassan felhagytam ezzel, én aludtam a pároméknál, és tiltás ellenére is mentem, mert nevetségesnek találtam, hogy tiltják 21 évesen is, amikor már dolgozom és stabil 2 éves párkapcsolatom van.

Azóta együtt lakunk pár hónapja.. :)

Ha iskolába jársz, el kell fogadnod, hogy nem szeretnék nálatok őt látni estére. Sajnos ez ellen nincs semmilyen érv.

22l

2015. márc. 24. 20:39
 2/13 A kérdező kommentje:
Egyszer már aludt nálunk egy éjszakára, gondok miatt. Csak ez mégis pár napról szólna... :) meg sajnos nagyon kevésszer tudunk együtt lenni.
2015. márc. 24. 20:41
 3/13 anonim ***** válasza:
4%

Első vagyok,

no meg gondolj bele, tudják a szülők, hogy évfordulóztok, és ez romantikázással, szexszel jár. Ezt pedig egy szülő sem viseli el a lányát illetően.

2015. márc. 24. 20:42
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Még mindig első vagyok, és 3. :)

Miért kell ezért pár napig nálatok lennie? Az mind evés, ivás, alvás, teljes ellátás. Nem látom értelmét, és egy dolgozó szülő nem nézi jó szemmel ezt.

2015. márc. 24. 20:42
 5/13 A kérdező kommentje:
Távkapcsolat, 400 km és azért nem minden hónapban jön össze, hogy találkozhatunk. Ellátás meg más kérdés, csak hogy példálózzak nővérem párja is volt hogy pár napig itt volt.
2015. márc. 24. 20:44
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Milyen gyakran találkoztok?

Így már nem olyan kellemes a sztori.

Sulisok vagytok még?

Miért nem mentek a párodékhoz?

2015. márc. 24. 20:49
 7/13 A kérdező kommentje:

2-3 havonta.

Én szakmát tanulok, ő már dolgozik.

Általában felváltva szoktunk menni/jönni egymáshoz, neki most szabadság van, ezért fog ráérni most.

2015. márc. 24. 20:51
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

hú, ez nekem nagyon fura.. ebben a korban vagyunk mi is a párommal (na jó, én most töltöttem a 20-at), de anya már az elejétől engedi, hogy nálunk aludjon, előző barátaimmal sem volt ilyen gond, bár ő elég szabadelvű, és jóban van/volt a barátaimmal mindig.

próbáld megértetni vele, hogy ez milyen fontos neked, biztos ő is volt szerelmes.. ha aggódsz amiatt, hogy ez plusz kiadás lenne, mert a barátodat is etetni kéne, beszéld meg a pároddal, hogy szánjatok egy délutánt arra, hogy ketten saját pénzből főzzetek valamit a családodnak, talán anyukád is értékelni fogja ezt.

más tanácsot sajnos nem tudok adni, mert még soha nem voltam ilyen helyzetben.. mindenesetre szurkolok :)

off a harmadik válaszolónak: szintúgy nem minden szülő ilyen.. anyukám még nevetve mondta is, hogy irigykedik, hogy egész nap nincs más dolgunk, csak szexelni.. :D de ő ilyen laza fajta, ezért is nagyon jó a kapcsolatunk.

20L

2015. márc. 24. 21:27
 9/13 anonim ***** válasza:
20%

bocsi de szerintem ez nem kapcsolat.

én se engedném hogy egy ilyen 'jött-ment' több napot nálunk aludjon.

2015. márc. 24. 21:49
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem kapcsolat? Több mint 3 éve vagyunk együtt es nagyon is komolyan gondoljuk.

Ettől eltekintve köszönöm az utolsó elottinek a Kerdesre a.valaszt....

2015. márc. 25. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!