Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen érveket hozhassak fel,...

Milyen érveket hozhassak fel, hogy a párom itt aludhasson?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, távkapcsolat sajnos. Évfordulónk lesz, pár napra eljön a barátom. Anya nem nagyon szívleli őt (sőt...) de azért megbirkózik nagy nehezen vele. Nem szeretném, hogy panzióban aludjon megint, pénz miatt is meg állandóan elmászkálás lenne.

19N 27F

2015. márc. 24. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem lehetne megoldani, hogy inkabb egy olcsó panzióba menjetek együtt? Ott nem zavartok senkit, kettesben lehettek, romantikázhattok, szexelhettek reggeltől estig. Szerintem sokkal jobb évforduló lenne, mint kikönyörögni anyádéktól, hogy ott maradhasson, de végig feszélyezve legyetek, érezze, hogy nem látják szivesen, nem tudjatok nyugodtan összebújni. Ha már dolgozik cska van pénze 1-2 éjszakára egy olcsó motelben vagy panzióban.
2015. márc. 25. 09:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha végül meg is engedi anyukád, akkor gondolj arra, hogy az alatt a pár nap alatt egészen biztosan morcos és fagyott lesz a hangulata.

Te így is nyugodtan ellennél otthon? Nem éreznéd magad feszélyezve? Mert ha majd nem tudsz felszabadulni, akkor nem fogod jól érezni magad és akkor semmi értelme az egésznek.

Még egy érdekelne, amíg te suliban vagy, addig a párod mit csinál nálatok? Ez is zavarhatja anyukádat.

2015. márc. 25. 11:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Én sem engedném, hogy egy idegen napokig a házamban legyen. Menj inkább te hozzá.

"Nem szeretném, hogy panzióban aludjon megint, pénz miatt is meg állandóan elmászkálás lenne."

27 évesen gondolom dolgozik. Ha már évforduló, csak összegyűjtött annyit, hogy ez ne okozzon neki gondot.

Az állandó elmászkálást nem értem, miért probléma?

2015. márc. 25. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!