Anyukám miért nem engedi még mindig, hogy a barátomnál aludjak?
ha együtt maradtok, alszotok még annyit együtt, hogy idővel már szinte unni is fogjátok :D
(nekünk sem engedték, aztán nagyon jó volt az első éjjel, amikor a közös albérletben végre együtt alhattunk, most meg már nagyok a gyerekek is, van, hogy ki is megyek a nappaliba, úgy horkol a drága :D
2:
Ezzel lehet hogy még jobban megtiltaná neki :D
3: ennyire egy szülő se lehet naiv, hogy az 1 éve kapcsolatban élő, lassan 18 éves lányáról azt hiszi, hogy még nem szexelt. Simán megoldják együtt alvás nélkül is, a pasiknak ugyebár nem csak sötétben és ágyban áll fel...
Egyébként ezt én sem értettem soha, hogy ilyenkor már minek kell ezen pattogni, hogy együtt alszanak-e vagy sem. Ha úgyis van szex, nem tökmindegy? Mégis mitől kell félteni? Én korántsem voltam lazán fogva, nem voltam mindenhová elengedve, a körmömre volt nézve, de ezzel pont nem játszották anyumék az eszüket, mert ők is pontosan látták, hogy tökmindegy, hogy hazamegyek-e szex után 18 évesen vagy ott alszom.
Nagyon pályázok a hétvégére! Szívem szerint 2 éjszakát szeretnék de ha csak 1, azzal is be kell érnem. Hogyan vegyem rá szerintetek?
Amúgy szerintem tudja, hogy lefeküdtünk már hiszen 1 éve együtt vagyunk és amikor találkozunk náluk vagyunk és ahogy mondani szokás, a micsoda nappal is feláll :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!