Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért nem engedi még...

Anyukám miért nem engedi még mindig, hogy a barátomnál aludjak?

Figyelt kérdés
Eddig egyszer aludhattam ott, az is szilveszterkor volt pedig már egy éve együtt vagyunk és már a család ismeri egymást, de mindenki normális. Jövőhónap végén töltöm a 18-at, ezért meglep, hogy majd' 18 évesen még mindig nem aludhatok ott. A hétköznapot megérteném de hétvégén és szünetekben sem engedi. Most nagyon pályázok a tavaszi szünetre, legalább 1 éjszakát megengedhetne. Mit tegyek ha a nyáriszünetben sem fogja megengedni? Az addig oké, hogy nagykorú leszek de nem akarok balhézni... pedig lehet, hogy nem lesz elkerülhető. Mit tanácsoltok?
2015. márc. 20. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:

ha együtt maradtok, alszotok még annyit együtt, hogy idővel már szinte unni is fogjátok :D

(nekünk sem engedték, aztán nagyon jó volt az első éjjel, amikor a közös albérletben végre együtt alhattunk, most meg már nagyok a gyerekek is, van, hogy ki is megyek a nappaliba, úgy horkol a drága :D

2015. márc. 20. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Beszelj vele, kerdezd meg, hogy mitol felt. Ha a szextol, akkor mond meg neki, hogy ugye o se fondolja komolyan, hogy ennyivel el tudja intezni, hogy ne tortenjen semmi, hiszen szamos mas lehetosegetek van, inkabb oruljon anyukad, ha ezt este csinaljatok es nem mondjuk iskolaidoben...
2015. márc. 20. 17:44
 3/8 anonim ***** válasza:

2:

Ezzel lehet hogy még jobban megtiltaná neki :D

2015. márc. 20. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

3: ennyire egy szülő se lehet naiv, hogy az 1 éve kapcsolatban élő, lassan 18 éves lányáról azt hiszi, hogy még nem szexelt. Simán megoldják együtt alvás nélkül is, a pasiknak ugyebár nem csak sötétben és ágyban áll fel...

Egyébként ezt én sem értettem soha, hogy ilyenkor már minek kell ezen pattogni, hogy együtt alszanak-e vagy sem. Ha úgyis van szex, nem tökmindegy? Mégis mitől kell félteni? Én korántsem voltam lazán fogva, nem voltam mindenhová elengedve, a körmömre volt nézve, de ezzel pont nem játszották anyumék az eszüket, mert ők is pontosan látták, hogy tökmindegy, hogy hazamegyek-e szex után 18 évesen vagy ott alszom.

2015. márc. 20. 20:30
 5/8 A kérdező kommentje:

Nagyon pályázok a hétvégére! Szívem szerint 2 éjszakát szeretnék de ha csak 1, azzal is be kell érnem. Hogyan vegyem rá szerintetek?

Amúgy szerintem tudja, hogy lefeküdtünk már hiszen 1 éve együtt vagyunk és amikor találkozunk náluk vagyunk és ahogy mondani szokás, a micsoda nappal is feláll :D

2015. ápr. 3. 08:05
 6/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Szerintem simán kérdezd meg, és ha nemet mond, akkor hozd fel, hogy nyilván ő is tudja, hogy ennyi idő után már megtörtént, aminek meg kellett, most mi miatt aggódik tulajdonképpen? Én anno ezzel jöttem, bevált.
2015. ápr. 3. 15:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem és minden ellenkezés nélkül megengedte. Lehet, hogy kezdi elfogadni, hogy lassan már én is felnövök :)
2015. ápr. 6. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Na látod :) Nyilván anyád se hülye, ezek szerint nem voltak olyan illúziói, hogy csak kártyázni és beszélgetni szoktatok :)
2015. ápr. 6. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!