Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem akarja, hogy a...

Miért nem akarja, hogy a barátomnál aludjak? Milyen érveket hozzak fel?

Figyelt kérdés

Elutaznak anyáék 2 hétre, én viszont nem szeretnék egyedül lenni. 4 éjszakára meg lenne oldva a társaságom (barátnők), de a többin egyedül lennék...

Ezért a barátom (barát barát, a legjobb fiú barátom, semmi nincs köztünk) felajánlotta, hogy menjek le vele a siófoki nyaralójukba, azt csak ő használja a szülei válása óta.

Mondtam anyának, de ő hallani sem akar erről, mert hogy ez milyen már, mit gondolnának mások és hogy tudja, mit éreztem a fiú iránt (bonyolult vele a barátságunk).

Igen, régen tényleg egy félistenként tekintettem rá, évekig bele voltam zúgva, de akkor nem is beszéltünk, nem ismert. Most pedig csak legjobb barátok vagyunk, semmi több, már én sem szédülök és vagyok rosszul, ha elsétál mellettem és ő sem megd.ni akar, ahogy a többi lányt. Ezt anya is tudja.

17L

2015. jún. 13. 21:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
58%
Jah, értem. Ha nem, hát nem. Akkor rinyáljál még, hátha sikerül valami társaságot összehoznod magadnak.
2015. jún. 13. 22:29
 12/33 anonim ***** válasza:
67%

"Igen, régen tényleg egy félistenként tekintettem rá, évekig bele voltam zúgva"

Pont ezért.

Kicsit olyan, mintha önként mennél az oroszlán ketrecébe. Régen bele voltál zúgva, 10 nap non-stop együttlét után is barátként tekintenél a régi szerelmedre?

2015. jún. 13. 22:30
 13/33 anonim ***** válasza:
39%

ŐŐ nemis tudom,talán nem szimpatikus neki ,hogy a kis barátod évekig alád akart durrantani,vagy meg is tette miközben te szerelmes voltál neki ? Micsoda mostoha szülő,eszem megáll :D

Észre kéne már venni magad ,hogy 17 vagy és nem 27.De még 17nek is gyerekes és elkényeztetett,már ha nem kamu az összes kérdésed.

2015. jún. 13. 22:30
 14/33 anonim ***** válasza:
19%
*szerelmes voltál belé ,nem neki ,pardon :D
2015. jún. 13. 22:31
 15/33 A kérdező kommentje:

De már nem úgy tekintek rá. Amíg bele voltam esve, addig nem is beszéltünk, nem ismert. Úgy mégis hogy lett volna bármi is köztünk?

Nem történne semmi az alatt a pár nap alatt.

2015. jún. 13. 22:37
 16/33 anonim ***** válasza:
46%

"ő sem megd.ni akar, ahogy a többi lányt."

Áhh Te pont kivétel vagy,Téged véletlenül se akar megd_ni :D

"Amíg bele voltam esve, addig nem is beszéltünk, nem ismert. Úgy mégis hogy lett volna bármi is köztünk"

Ha nem beszéltél vele, se semmi, akkor egyáltalán, hogy tudtál ennyire oda lenni érte? :D

2015. jún. 13. 22:56
 17/33 tetro ***** válasza:
38%

Egy fiúbarát akkor is barát, ha éppen beteszi. Örök igazság... :D

Egyébként soha nem értem az ilyen szülőket. Ha a 17éves kislány szexelni akarna, akkor azt egy bokorba is megtenné a Margit-szigeten. Vagy a Citadellán. Ó azok a tinédzser évek...

De most komolyan mi történhet?

Nem tudom milyenek a szüleid. Próbálj meg velük elbeszélgetni róla, hogy mégis mik a félelmeik ezzel kapcsolatban. Mert ha az, hogy szexelsz... Hát mond meg, hogy ez nem erről szól. Ha meg mégis, akkor azt otthon is meg tudnátok tenni, szóval ez nem érv a Balcsi ellen.

2015. jún. 13. 22:58
 18/33 A kérdező kommentje:

Azért augusztus óta elég sok esélye lett volna arra, hogy kezdeményezzen, mégsem tette.

Ősszel együtt voltunk Londonban és Párizsban, háromszor voltunk télen síelni és számtalanszor aludtunk már együtt.

A héten Bécsben volt velem, kibírt egy One Direction koncertet és utána még egy nap tömény vásárlást, boltról boltra járkált velem.

Szóval tényleg lett volna esélye és alkalma is arra, hogy bármit csináljon. De mi tényleg csak barátok vagyunk.

Nem értem amúgy anyát, hogy most hirtelen mi ez nála, mikor elengedett vele a koncertre is kocsival simán. Mert az utazásokon többen voltunk (barátok), de akkor is... Ha akartunk volna bármit, már megtettük volna.

2015. jún. 13. 23:05
 19/33 anonim ***** válasza:
54%
De gáz vagy, hogy nem vagy meg egyedül.
2015. jún. 13. 23:07
 20/33 anonim ***** válasza:
42%

18 7ves fiúként megsúgom neked, nincs fiú és lány közti barátság. Az egyik mindig többet akar. Ha még nem is gondolod, lehet hogy ott akkor másként fogod.

Én is aludtam lány barátommal, és akkor? Kb 4-szer aludtunk együtt amikor azt mondta, hogy ő többet szeretne. ( Én meg nem lennék szűz ma, ha akkor nincs barátja

De volt. )

Miért ne történhetne meg veketveveletek pont fordítva? Sőt, ebben egyet értek anyukáddal, mert ha lentek ki állítaná meg? Persze én nem ismerlek titeket, így ez csak elmélet.

Amit tehettek:

1: A fiú átmegy hozzátok ( hozzád ) és beszélgettek, elvagytok, jó pofizik meg bevágódik a szüleidnél.

2: Nem te mész Siófokra, hanem a fiú megy hozzád.

3 ( a legrosszabb ): nem szólsz szüleidnek.

4: kibírsz néhány napot egyedül.

Azért nem igazán tudok okokat mondani, hogy miért aludj vele együtt 2-esben mindenki háta mögött egy teljesen idegen városban. Én fiúként ellenzem ezt. ( De ha többen lennétek fiúk lányok vegyesen, akkor még elmegy mint buli. Talán ez lehetne 5. lehetőség, hogy azt mondod, hogy buli lesz és többen lesztek. )

Amúgy az semmire sem kifogás hogy kamasz vagy. Én is az vagyok, mégis csak nagy ritkán vagyok kettesben egy lánnyal, aki csak barát.

2015. jún. 13. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!