Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy szeretnék a barátomnál aludni?
Barátommal két hónapja vagyunk együtt, és felhozta az együtt alvást. Szívesen mennék, de félek mit reagálnának a szüleim. Előző barátommal csak egy év után aludtunk együtt. Félek, hogy azt mondják korai vagy hasonló. Mit tegyek?
20/L
"Anya, xy napon alhat itt a Pisti, vagy én nála? Köszi"
(Én is kérdezni szoktam, mivel én sose tudom mikor van otthon valami nagy meló amiben számítanak a segítségemre)
21/L
Persze, bejelenteni teljesen természetes dolog, ahogyan ha hozzád jön valaki vendégként, arról illik megkérdezni a szülőket, ne legyen láb alatt az illető. Na de a kérdező nem MER engedélyt kérni a szüleitől, mert FÉL attól, hogy a szülei szerint ez korai.
20 évesen az ember már felnőtt annyira, hogy el tudja dönteni, mit szeretne, mit tart korainak és mit nem. A kérdés alapján a kérdező élete úgy néz ki, hogy a szülei mondják meg, mit szabad és mit nem szabad csinálnia, ő meg folyton azon aggódik, hogy a szülei mit fognak gondolni arról, ő hogyan akarja élni az életét. Ez nem normális ennyi idősen.
20 évesen nem a szüleidnek kéne megfelelned, hanem a saját utadat járnod!
Persze, ha idi.ták, azzal nem tudsz mit tenni - márpedig, ha neked ennyi idősen el kell kéredzkedned, akkor hlyék, már ne is haragudj.
Nekem még 23 évesen is előre el kellett kuncsorognom magam, sőt, az is előfordult, hogy kinn éjszakáztam a kertben, mert "véletlenül" kizártak.
25 évesen, amint lett melóm, úgy léptem le, mint a tűz, és azóta jó, ha 3x mentem "haza".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!