Hogyan hálálhatnám meg a szüleimnek azokat amiket értem tettek?
Az átlagnál többet költenek rám. Ők veszik nekem a kontaktlencséim (cylinderes szóval drágább mint a sima) rengeteg pénzt költenek ruhára és most beszerveztek két nyaralást is külföldre más-más országokba. A körmeim csináltatását is ők fizetik.
Szeretnék adni/tenni valamit nekik/értük mert rengeteget segítettek az életben és olyan dolgokat is kaptam tőlük ami már több annál mint egy átlag szülő ad. 17 éves vagyok és aggódom. Nem tetszik ez a helyzet h ők csak adnak és adnak de tőlem meg nem kapnak semmit. Mit tehetnék h úgy érezzék h fontosak nekem? Hogy nem csak a pénzük miatt szeretem őket?
Segíts a házimunkába, főzzél, vedd le a vállukról a terheket, hogy ezeket ne munka után nekik kelljen csinálni.
Félre tehetsz egy kis pénzt a zsebpénzedből, vagy vállalhatsz diákmunkát és befizetheted őket pl egy wellness hétvégére, vagy meglepheted őket étterembe csak 2 személyre neki, színházjegy stb, sok ilyen kuponos kedvezmény is van ezekhez.
Azt akartam írni, amit a 2. A te feladatod majd az lesz, hogy a gyerekeidnek adj meg mindent, amit csak tudsz (nem pénzre gondolok), és neveld őket szeretettel.
így működik az élet, előre kell adni, amit hátulról kapsz. A gyerekeidnek kell ezt viszonozni. PErsze ez nem azt jelenti, hogy hanyagold el a szüleidet! Legyél nekik hálás, légy mellettük, ha szükségük van rád, hallgasd meg őket, segíts a házimunkában, stb.
Ajándékokat adhatsz nekik, nem kell drágát. Ha pl. anyukád megemlíti, hogy megtetszett neki valami apróság, vagy egy virág, lepd meg vele. A lényeg, hogy törődj velük, és legyél kedves, türelmes, nem az, hogy sokat költs te is rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!