Miért nem engedik meg hogy a barátomnál aludjak?
Konzervatív szülői felfogás. Azt hiszik, még biztos szende kis ártatlan leányka vagy és a fiúval egy őrületes orgiát csapnátok, ami ki tudja hova vezetne.
Nincs lányom, de valahol az ő szempontjukat is meg tudom érteni.
Ennek a problémának egy igazi megoldását érzem,h a megismerik a srácot, gyakran van ott, beszélget a szüleiddel, s meglátják, hogy komolyan veszi a kapcsolatotokat, s nem akar neked rosszat, nem csak "arra" kellesz neki. Így talán a szilveszter éjszakát már együtt tölthetitek nála kettesben.
Nekem mondjuk nem ebben a témakörben tiltakoztak, de amikor próbáltam felhozni az érvet miszerint 18 vagyok, azzal jöttek hogy "amig az én kenyeremet eszed..."
amúgy most 21 vagyok és egyedül élek, próbléma megoldva :D
nagyon jól ismerik már sokat van itt
multkor azt mondták hogy tesóm miatt nem mehetek aki 16 éves.. mert ő elkezdett hisztizni
Csak féltenek.
Beszélgess velük sokat, és légy őszinte hozzájuk. Amikor érzik, hogy tényleg bízhatnak benned, és hogy komoly a kapcsolat, akkor majd megengedik. És jó lenne, ha a fiúdban is bízhatnának. Utána már elég megígérni, hogy nem lesz szex. Persze tudni fogják, hogy üres ígéret, de azért ígérd csak meg. :-)
37F
"Kérdező, azért, mert engedélyt kérsz rá... ahelyett, hogy közölnéd, hogy ide mész, és akkor jössz... és pont."
Persze, a szülők meg közlik, hogy nem kell otthon lakni.
Amíg valaki nem önálló, addig igenis el kell viselnie, hogy belepofáznak a dolgaiba.
Normális szülő ilyen szintem nem tenné, de sajnos azokból kevés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!