Szüleim nem engedik, hogy a barátomnál aludjak? (többi lenn)
24 éves vagyok, 2 éve van párom, szüleim is ismerik. Otthon élek még, többször volt úgy, hogy barátomnál aludtam, de előtte mindig ment a nagy hűhó szüleim részéről. Vallásosak...
Bejelentettem, hogy a hétvégét a barátommal töltöm, erre jött a szokásos duma, hogy szombat estére legyek itthon...
Eldurrant az agyam...Ez nem normális dolog szerintem, és nem tudom, mit tegyek...
Féltenek, oké, megértem, de már nem vagyok gyerek. Párom sem olyan, akit tiltani kéne tőlem...
Nem kérdés, ott alszom nála, csak tanácsokat szeretnék kérni, vagy esetleg, aki hasonló helyzetben van/volt...
Köszönöm a válaszokat!
Egyedüli/első gyerek vagy?
Csak mert szerintem félnek,hogy ha a fiúnál leszel egyre többet és szerintem nem akarják ,hogy "elszakadj tőlük"....
Biztosan nem rossz akarásból féltenek :)
Nem, van egy testvérem, ő az idősebbik, ő már nem itthon lakik.
Igazából szerintem az zavarja őket, hogy mi nem csak alszunk..... De ez egy természetes dolog, csak ő a vallással jönnek, hogy a házasság előtt nem szabad...
24 évesen felnőtt nő vagy. Jó, agyilag láthatóan nem, de próbálj meg úgy viselkedni, bele lehet jönni.
A Jóistentől meg ne félj, közel sem olyan vaskalapos ő, mint amilyennek néhány megélhetési vallásos beállítja.
De bírom az ilyet ha anyukádékkal laksz akkor alkalmazkodj ,ha a magad ura akarsz lakni költözzz el ! Nem biztos ,hogy a vallásos szüleid tiszta otthonukat be akarják mocskolni paráznasággal.Ha ezt nem tiszteled akko legyél a magad ura ,de ne a szüleid nyakán.
Egy 24 éves keresztény lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!