Mit kezdjek azzal az információval miszerint a nagy fiamnak szeretője van?
Illik tudni hogy autószerelő, a családi otthon garázsában szokta végezni a munkáját, tehát nem az ő jelenlegi otthonában.
Utóbbi időben amikor haza értem a munkaidőben, ott volt egy nő, egy kb 10 évvel fiatalabb.
Semmi jelentőségét nem láttam, biztosan az ő autóját is szereli.
Ma is itt volt, és a lakásból jöttek ki, és igen elpirultak mikor megláttak engem és a másik fiamat.
Ekkor a kisebbik fiam is megjegyezte hogy a másik munkahelyen ami pedig vele közös ott is sűrűn megjelenik a hölgyemény.
A múltkor is nagyban kávéztak (benzinkút).
Lehet én aggódom túl de azt érzem hogy több ez köztük mint munka kapcsolat.
De a legelkeserítőbb hogy van egy menyem és egy unokám.
Mi történik most??? Mi legyen most?? 53/N
Akkor nem csalhat a megérzésem???
1 éves az unokám, az ő kapcsolatukat csak javítani kellett volna.
Annyira akarták őt, naptár módszer szerint keltek, feküdtek.Orvosról orvosra jártak miért nem jön össze 2 éve, most pedig itt van egy a drágaság és miért kell(ene) tönkre tenni?
De, akár csalhat is a megérzésed!
Mellesleg ha tényleg igaz lenne, akkor NEM pirolna el egyik sem, mert az már nem igazán szokott elöforduöni tinikor után senkivel.
De mindenképpen próbálj meg a fiaddal beszélni erröl - habár könnyen megkaphatod, hogy neked nem sok közöd van az ö életéhez, amiben részben igaza is van.
Attól függ, milyen motivációd van?
Én elbeszélgetnék a fiammal négyszemközt, érdeklődnék és hatnék is rá, hogy mi a helyes (de ugye előbb persze tényeket szeretnék megtudni tőle), lehetséges, hogy csak előtted titkolnak valamit, de lehetséges, hogy a fiad a menyedet és / vagy a barátnőjét is becsapja.
Szeretnék képbe kerülni, hiszen én is családtag vagyok.:)
Csak tudni szeretném már, ha 2 menyem van, vagy ha a házasságát csak azért tartja, mert fél, hogy nem felelne meg a családi elvárásoknak.
Én jártam egy ilyen fiúval fél évig, és úgy tudtam, hogy csak az anyukája előtt titkolózik de kisült, hogy nem!:(
Kedves Anyuka,
a fia felnott ember, es SEMMI koze ahhoz hogy mit csinal ill. mit nem csinal. A velemenyet, gondolatait, felelmeit legyen olyan jo es tartsa meg maganak.
Lehet hogy felrekefel? Hajaj, miert ne lehetne? Lehet hogy szetmegy emiatt a hazassag? Lehet.
Akkor a kedves anyuka majd jatsza a meglepodottet, es nem szol egy qrva szot sem senkinek.
Minden egyeb esetben szarkavaronak tetszik lenni, es erosen ra tetszik majd baxni. Szemelyesen.
"Annyira akarták őt, naptár módszer szerint keltek, feküdtek.Orvosról orvosra jártak miért nem jön össze 2 éve, most pedig itt van egy a drágaság és miért kell(ene) tönkre tenni?"
Én vagyok az előző hozzászóló is.
Az én exemet úgy ismertem meg, hogy VALÓBAN nagyon fontos neki, hogy apa legyen, de a gyerekeivel nagyon felszínes érzelmi kapcsolata van. A feleséget pedig kifejezetten szülőtársnak választotta olyan szempontokat is figyelembevéve, hogy a környezetének megfeleljen (anyukájának elsősorban), de nincs köztük sem valódi bensőségesség, sem szerelmi kapcsolat. Ezért úgy gondolja, 2 nő kell neki, az egyik, akivel szerelmi kapcsolata van, a másik pedig, aki a gyerekei anyja.
De nyugodtan belefolyhatsz. Te vagy az anyja te nevekted fol, vagy elrontottal valamit vagy elromlott magatol a fiad. Szerintem ha mar megfordult a gejedben akkor ulj le vele negyszemkozt, ne otthon!, es kerdezz ra mi van? Aztan vagy mond valamit vagy nem, a velemenyedet ettol fuggoen vagy ha nem mond semmit fuggetlenul elmo dhatod.
Ez nem ugyanazt jelenti, mi tha helyette tennel barmit is. O felnott es a velemenyed meghallgatasa utan eldonti mit csinal.
Igy a legfairebb.
Aterzem milyen egy szar helyzet. Ha ennyit nem teszel meg, akkor ha kiderul igaz volt a megerzesed (mert lehet csak remeket latsz), orokre lelkiismeretfurdalasod lehet, hogy tudtal rola, de senkinek nem szltal. Annal szarabb nincs ha egy kisgyerkes anyat csal meg a parja.(ha van kulonbseg megcsalas es megcsalas kozott) ha a menyed utolag megtudna hogy te tudtal rola akkor biztos nagyon fajna neki.
Sajnos sok hazassagban kritikus a gyerek erkezese, hat meg ha elotte sokat kellett erte tenni es nehezen jott...sok ferfi ilyenkor menekul egy kicsit. A menyeddel ettol fuggetlenul beszelhetnel hogy hogyan vannak meg a fiaddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!