Nekem nagyon kényes kérdés de csak komoly tanácsokat kérek. Kaptam számomra meglepő mail üzenetet miszerint a nagyapám az apám többi lent?
Figyelt kérdés
édesanyámat megkérdeztem ez ügyben és elmondta hogy az apja megeroszakolta,és ami a legjobb párrommal gyereket szeretnénk csak nem jönn össze sajna eddig ugy tünnik medő vagyok orvosnál is voltam a meddőség véget,az itt a kérdés hogy tudnám kinyomozni az igazszágot,de sajna pénzem nincs hozzá?2013. márc. 8. 08:41
1/27 anonim válasza:
"mail üzenetet"
Az ennyire bensőséges dolgokat nem személyesen kellene megbeszélni???!
2/27 anonim válasza:
Nem értem, hogy mit is akarsz kinyomozni és miért? Meddöségi vizsgálatokat elvégzik TB-re.
3/27 A kérdező kommentje:
azt már a részemre kivizsgáltam én mássra vagyok kiváncsi,az 1 válaszadónak pedig a nagymamám nem tudja ezeket a dolgokat
2013. márc. 8. 08:56
4/27 Andizsuzsi válasza:
Mégis kitől kaptad az üzenetet?
DNS vizsgálattal ki lehet deríteni, hogy anyáddal milyen rokonsági fokon állsz. De biztosan akarod tudni? Az a "jóakaród", aki most megüzente neked, honnan tud a dologról?
5/27 A kérdező kommentje:
ez az hogy nem tudom de heti rendszereséggel irogatott édesanyám is ezen gondolkodott hogy ki lehet az de nem jöttünk rá és a DNS vizsgálat milyen árba van?
2013. márc. 8. 09:06
6/27 A kérdező kommentje:
de ha be bizonyosodik hogy az eddig hit nagyapám az apám akkor letagadom és agyon üttőm
2013. márc. 8. 09:08
7/27 anonim válasza:
Anyad azert csak tudja, hogy kitol esett teherbe, nem gondolod?
8/27 anonim válasza:
Hát én nem is értem a többieket,ha ilyen családi titok kiderülne,engem sem hagyna nyugodtan az igazság,sem az,hogy kik is vannak akkor valójában körülöttem ill. gondolom némi identitásprobléma,ki is vagyok valójában.De akkor kit hittél apádnak?
9/27 anonim válasza:
Egy DNS-teszt 38-45 ezer forint körül van, üsd be google-ba hogy DNS teszt.
10/27 anonim válasza:
Mondjuk azt nem ertem, hogy a meddosegnek mi koze van az egeszhez....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!