Nekem nagyon kényes kérdés de csak komoly tanácsokat kérek. Kaptam számomra meglepő mail üzenetet miszerint a nagyapám az apám többi lent?
Hát ezt gondolom egy férfi írta,ha mi nők pl. 1 hónapon belül többel vagyunk védekezés nélkül,akkor temészetes,hogy nem tudjuk biztosan ki az apa,nem gondolod?
A meddőség a vérrokonságból származó gyerek anomáliája lehet.De én úgy tudom inkább egyéb anomáliák vannak,mint a meddőség.
Én két unokatestvér nemi életéből született nőt ismerek.
Mindkettő nagyon értelmes,sőt nagyon magas az intelligenciájuk,viszont az egyikük vak,a másik,akit jól ismertem súlyos gerinproblémákkal küzd és evvel kapcsolatban,az állandó orvoshoz járás miatt tudta meg 16 évesen,hogy mi az igazság.
Köszi.
Én a helyedben keresnék azonnal egy szexuálpszichológust vagy jogászt,vagy mindekettőt,de vszleg több telefonszámot felhívnék,addig amíg valaki meg nem mondja kihez is forduljak a kivizsgálások ügyében,mert ezt mindenképpen ki kell vizsgálni.Főként,hogy nem is ismerted az apádat,ami...
Még az is lehet,hogy ez a komoly gyanú térítésmentessé(ebbé) teszi az anyagiakat.
Erre is kérdezz rá.
Sőt úgy add elő a történetet,hogy nem gyanú van benned,hanem bevallották,hogy ő is lehet,talán ez így jobban kijön...
Na mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!