Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nekem nagyon kényes kérdés de...

Nekem nagyon kényes kérdés de csak komoly tanácsokat kérek. Kaptam számomra meglepő mail üzenetet miszerint a nagyapám az apám többi lent?

Figyelt kérdés
édesanyámat megkérdeztem ez ügyben és elmondta hogy az apja megeroszakolta,és ami a legjobb párrommal gyereket szeretnénk csak nem jönn össze sajna eddig ugy tünnik medő vagyok orvosnál is voltam a meddőség véget,az itt a kérdés hogy tudnám kinyomozni az igazszágot,de sajna pénzem nincs hozzá?
2013. márc. 8. 08:41
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
nevelőapám volt,de amugy nem ismertem az apámat
2013. márc. 8. 09:33
 12/27 anonim ***** válasza:
69%

Hát ezt gondolom egy férfi írta,ha mi nők pl. 1 hónapon belül többel vagyunk védekezés nélkül,akkor temészetes,hogy nem tudjuk biztosan ki az apa,nem gondolod?

A meddőség a vérrokonságból származó gyerek anomáliája lehet.De én úgy tudom inkább egyéb anomáliák vannak,mint a meddőség.

Én két unokatestvér nemi életéből született nőt ismerek.

Mindkettő nagyon értelmes,sőt nagyon magas az intelligenciájuk,viszont az egyikük vak,a másik,akit jól ismertem súlyos gerinproblémákkal küzd és evvel kapcsolatban,az állandó orvoshoz járás miatt tudta meg 16 évesen,hogy mi az igazság.

2013. márc. 8. 09:38
 13/27 A kérdező kommentje:
végre 1 normális válaszadó:)
2013. márc. 8. 09:44
 14/27 anonim ***** válasza:
81%

Köszi.

Én a helyedben keresnék azonnal egy szexuálpszichológust vagy jogászt,vagy mindekettőt,de vszleg több telefonszámot felhívnék,addig amíg valaki meg nem mondja kihez is forduljak a kivizsgálások ügyében,mert ezt mindenképpen ki kell vizsgálni.Főként,hogy nem is ismerted az apádat,ami...

Még az is lehet,hogy ez a komoly gyanú térítésmentessé(ebbé) teszi az anyagiakat.

Erre is kérdezz rá.

Sőt úgy add elő a történetet,hogy nem gyanú van benned,hanem bevallották,hogy ő is lehet,talán ez így jobban kijön...

Na mentem.

2013. márc. 8. 09:50
 15/27 anonim ***** válasza:
91%
ez durva. Megérné rááldozni a pénzt egy vizsgálatra különben egész életedben ez gyötörne..bár valószínűleg nem leszel jobban akkor se ha kiderül az igazság
2013. márc. 8. 10:28
 16/27 A kérdező kommentje:
de megkönnyebűlnék 1 parányit, de ha igaz akkor viszont leverem az öreget és nem fog érdekelni senki és semmi
2013. márc. 8. 10:41
 17/27 Andizsuzsi ***** válasza:
88%
Azért ez nem ilyen egyszerű. Ha jól értem, él a nagyapád (apád?). Ő nagyon komoly bűncselekményt követett el, aminek már akkor sem lett volna szabad titokban maradnia, de hogy így évtizedek múltán mi történik, ha kiderül, fogalmam sincs.
2013. márc. 8. 10:53
 18/27 Andizsuzsi ***** válasza:
93%
Arról nem is bszélve, hogy mégiscsak valahogy ki kellene deríteni, hogy ki ír neked erről. Csak olyan írhatott, aki tudott a dologról. Nem kérdeztél rá, hogy ki ő, és honnan tudja? És édesanyádat nem zavarta eddig az a tény, hogy lehet, hogy az apja gyerekét hozta a világra?
2013. márc. 8. 10:59
 19/27 anonim ***** válasza:
83%
Én magamból indulok ki,soha nem mondtam volna el a gyereknek,viszont barátnőnek igen,nem valószínű,hogy a férfi "dicsekedett" volna a tettével,úgyhogy az anyára tippelek,hogy az ő ismeretségi körében van a relytélyes mailes.
2013. márc. 8. 11:10
 20/27 Andizsuzsi ***** válasza:
96%
Persze nem vagyunk egyformák, és az ember könnyen beszél kívülállóként, de azt hiszem, én elmondtam volna. Ugyanis nagyon komoly egészségügyi kockázata van a dolognak. (és valószínűleg az életben nem álltam volna szóba az apámmal többet, de még csak a közelébe sem mentem volna)
2013. márc. 8. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!