Mit csináljak, hogy anya ne kiabáljon? SOS
Tényleg,hány éves vagy?
Próbálj meg vele normálisan beszélni.
Hát, sajnos van ilyen. Nagyon jó, ha az ember teljesen megbízhat a szüleiben és mindent elmondhat nekik, de vannak szülők, akik nem ilyenek.
Két dolgot tehetsz: egyrészt biztosítod anyukádat, hogy nagyon megbízható ismerős hozott haza motoron, nem száguldozott, ésszel ment, és mindkettőtökön volt bukósisak. Ezentúl pedig vigyáztok, hogy le lásson anyukád téged motorozni.
Sajnos anyukád lelkében valami gubanc van, amin te nem igazán tudsz segíteni (csak pszichológus tudna, vagy legalább más egyenrangú személy. Te gyerekeként inkább alárendelt vagy. Anyukád nem ismerné be, hogy eltúlzott a félelme). De ezzel együtt lehet élni. Gondolj rá úgy, mint tyúkszemre anyukád a lábujján: ha néha egy kicsit véletlenül rálépsz a lábára, az nem olyan súlyos hiba, de a tyúkszemét mindenképp el kell kerülni a békesség érdekében.
15 vagyok.Nem szégyellem a barátomat,mert az anyámon kívül mindenki tudja,hogy együtt vagyunk.
Az a baj,hogy a barátom szülei és az én családom nincsenek valami jóban,ezért anya nem kedveli a barátomat sem(ismeri,de nem tudja,hogy együtt vagyunk).
Jajj, Istenem! Téged is megértelek, és Édesanyádat is. Tudom, hogy nem látsz ebben semmi kivetnivalót, de mióta én is anya vagyok kicsit másképp látok mindent. Gondolom, nagyon félt Téged, és bevallom, én is így lennék vele. Nekem sokan motoroznak a családban. Mit mondjak, én is estem már nagyot...
Főleg, ha a barátodat még nem az ész, hanem a vér viszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!