Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nekem nagyon kényes kérdés de...

Nekem nagyon kényes kérdés de csak komoly tanácsokat kérek. Kaptam számomra meglepő mail üzenetet miszerint a nagyapám az apám többi lent?

Figyelt kérdés
édesanyámat megkérdeztem ez ügyben és elmondta hogy az apja megeroszakolta,és ami a legjobb párrommal gyereket szeretnénk csak nem jönn össze sajna eddig ugy tünnik medő vagyok orvosnál is voltam a meddőség véget,az itt a kérdés hogy tudnám kinyomozni az igazszágot,de sajna pénzem nincs hozzá?
2013. márc. 8. 08:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
78%

meddosegnek semmi koze az eg vilagon a verfertozeshez.

A nagypapa utolag is bunettheto ha az edesanyad kiskoru volt a terhessege idejen es a megrontas akkor kezdodott.

Kinyomozni felesleges egyszeruen kerdezd meg anyadtol.

Eu kockazata ha te egeszseges vagy akkkor mar nem lessz hacsak nem valakihez a sajat csaladodbol mesz hozza ujra.

Ugyanis a leeendo apuka genjei teljessen ujak szamodra.

2013. márc. 8. 12:18
 22/27 anonim ***** válasza:
97%

Ez nagyon durva.

"de ha be bizonyosodik hogy az eddig hit nagyapám az apám akkor letagadom és agyon üttőm"

Anyukád ezek után, hogy őt megerőszakolta az apja, a közeledbe engedte??

2013. márc. 8. 12:42
 23/27 anonim ***** válasza:
27%

22:

Azt kell,hogy mondjam te vagy férfi vagy ,vagy nagyon jó körülmények között élt nő.

Én viszont végig féltem életveszélyben az egész gyerekkoromat mikor öl meg az apám.Teszerinted te nagyon korlátolt,aki gyerekkorátol kezdve ilyen nyomás alatt állt egy gyereklány van mit tennie?

NIncs.Mert a hozzád hasonló mélysötétségek azt mondják az ilyen gyerek hazudik....Ezt is megéltem...

Pedig ugyan mikor találnának ilyent ki a lányok,mikor ők fehér lovon hercegről álmodnak te mélysötétség!És úgy válaszolj,hogy én úgy fogok,hogy ezt megéltem!!!

2013. márc. 8. 15:28
 24/27 anonim ***** válasza:
96%

22:

Azt kell,hogy mondjam te vagy férfi vagy ,vagy nagyon jó körülmények között élt nő.

Én viszont végig féltem életveszélyben az egész gyerekkoromat mikor öl meg az apám.Teszerinted te nagyon korlátolt,aki gyerekkorátol kezdve ilyen nyomás alatt állt egy gyereklány van mit tennie?

NIncs.Mert a hozzád hasonló mélysötétségek azt mondják az ilyen gyerek hazudik....Ezt is megéltem...

Pedig ugyan mikor találnának ilyent ki a lányok,mikor ők fehér lovon hercegről álmodnak te mélysötétség!És úgy válaszolj,hogy én úgy fogok,hogy ezt megéltem!!!

Linda drága, ha kérhetlek, ne személyeskedj. Köszönöm. Én egy szóval nem mondtam, hogy hazudott. Csodálkoztam, hogy valaki hogy engedheti annak a közelébe a gyerekét, aki őt is megerőszakolta. Sajnálom, hogy te ezt megélted, de ha ilyen indulatok vannak benned, nem ártana egy pszichológus. És van mit tennie annak, aki ilyen nyomás alatt állt. Felnőtt nőről beszélünk, aki kitette a saját gyerekét ilyen veszélynek. A gyereke a saját felelőssége, tudod, ha a kérdezővel is megtörtént volna ugyan az, az anyuka is ugyan olyan felelős lenne, mint a nagyapja, mert tudta, milyen aberrált, mégis hagyta, hogy kapcsolatban legyen vele.

2013. márc. 8. 15:40
 25/27 anonim ***** válasza:
24%
Persze látom,hogy aki az életben a hasonló helyzetet megélte annak a válasza 0%,csak azé számít,aki nagyon okos csak éppen nem élt meg hasonló helyzetet.Látom nyugi...
2013. márc. 8. 16:19
 26/27 anonim ***** válasza:
27%
Mondjuk én sem értem miköze ennek a meddőséghöz...De ez tényleg durva.De nem lehet valahogy lenyomozni az mailt?Nem azért,de ha nekem valaki ilyen üzenete írni rendőrt hívnék...
2013. aug. 7. 16:51
 27/27 anonim ***** válasza:

Rendőrségen le tudják nyomozni milyen ip cimen regisztralta az emailt az illeto, vagy hol hasznalja.

Manapsag mar ha belepsz a facebookba is, zudja a gps koordinataidat. Minden oldal tudja. A teljes belugyminiszterium tudja. Aki még hisz az anonim internetben az tundermesekben hisz.

Kedves kerdezo remelem sikerul kideriten ki irta, es legfokeppen, hogy magadban is sikerul ezt rendezni, barmi is deruljon ki.

Nagyapad tettet egyikotoknek se lehet konnyu feldolgozni barmilyen tovabbi kovetkezmenye is lett.

2018. jan. 26. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!