Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukának rettenetes a hozzááll...

Apukának rettenetes a hozzáállása a két éves gyerekünkhöz mit csináljak?

Figyelt kérdés

A férjem nagyon türelmetlen volt eddig is a lányunkkal...

De most már ott tartunk, hogy nagyon csúnyán és agresszívan beszél vele... :(

Ha mesét néz akkor: Kapcsold már ki azt a sz*art

Ha sír: Mi a f*aszért bőgsz. Fogd be a pofád meg ilyesmik.

Nem bírom elviselni ezt már mondtam neki is...

Igyekszem mindent megtenni, hogy a lehető legkevesebbet sírjon és ne legyen útba a férjemnek, de úgy gondolom, hogy természetes, hogy egy 2 éves gyerek sír ha valami baja van. Ráadásul jön a hátsó rágófoga alig tud aludni és erre még a meleg is rátesz. :(

Mit tehetnék hogy ez változzon?

Próbáltam már beszélni vele szépen... volt hogy össze is vesztünk ez miatt... Nem tudom mit tehetnék...

Volt már valaki így?

2015. jún. 9. 07:18
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim válasza:
83%
Én voltam így és a vállás volt amit a legjobbnek tünt!
2015. jún. 9. 15:03
 42/53 anonim ***** válasza:

Én így nőttem fel, ilyen apával. Lelki nyomorékká tett, nem kötődöm hozzá, nem szívesen töltöm vele az időmet, nincs közös témánk. A családot is rombolta a nemtörődömsége, a gyerekeivel, azaz velünk sem törődött, úgy viselkedett, ahogy a férjed. Most, felnőttként már rendesen beszél velem, mert visszaszólok. De gyerekként nem tudtam megvédeni magam, nagyon kiszolgáltatott helyzet volt:(

Nem volt egy leányálom így felnőni.. A helyedben azonnal lépnék, kit érdekel itt a család összetartása, látszik, hogy a férjed nagy ívben tesz az egészre. A látszat kedvéért meg nem éri meg, a gyerek fogja megbánni, és te is. De ha nagyon ragaszkodsz a helyzet javításához, én a helyedben minden egyes agresszív megnyilvánulás után jól pofánb@asznám, hátha abból megtanulja, hogy vegyen vissza magából.

2015. jún. 9. 18:23
 43/53 anonim ***** válasza:
37%

"A ket masik gyerek amugy miert nem segit?"

Mi közük hozzá?! Nem a testvér feladata a gyereknevelés.

2015. jún. 9. 18:57
 44/53 anonim ***** válasza:
66%

Kedves Feri! A gyerekneveles nem is,de a haztartasban valo besegites igen. Ne vicceljunk mar,nem ovodasok,igenis pakoljanak el maguk utan,mosogassanak el,vagy egyszer egyszer talan neadjisten meg fel is porszivozhatnak.

A testveruket nyilvan nem kell nevelniuk,vannak szuleik,de en ilyen hhelyzetben igenis elvarnam,h azertt neha jatszanak vele. Ha szted ez mar a neveles atadasa,akkor nalad vannak bajok.

2015. jún. 9. 20:27
 45/53 anonim ***** válasza:

Nem bántani szeretnélek Kérdező, nem azért írok én is, de szerintem sincs más megoldás, mint elkönyvelni, hogy ez így nem megy és nem erőltetni tovább a gyereked kárára.

A leírásod alapján nekem úgy tűnik, hogy a férjed nem szeret téged igazán. Nem akarok bántó szavakat írni, de szerintem is inkább csak a házicselédet látja benned, aki ellátja őt és a gyerekeit. Én elhiszem, hogy tervezett baba volt a közös gyerek is, de szerintem nem mérte fel, hogy ő is egy élőlény lesz a maga gyerekes kis dolgaival, amik amúgy teljesen normálisak egy ilyen kicsi gyerektől.

Jó, hogy ott vagy a férjednek, kiszolgálod, munka után te rohangálsz az ő gyerekei után is, és őúrasága is elvárja a teljes kiszolgálást, ő meg tévét néz állandóan?

Nem becsül meg téged, de nyilván jó, hogy leveszel róla egy nagy terhet. Szerinted ő tudná ezt csinálni, hogy ellátja a gyerekeit munka után és saját magát is? Kinézed belőle? Arra se hajlandó, hogy a te helyzeteden könnyítsen egy kicsit, nem fogja felemelni a hátsóját ezután sem, csak pasáskodik és idegbeteggé teszi a kicsit és hosszútávon téged is.

Gondolkozz el azon, hogy mennyire kell ez neked és a gyereknek? Megéri? Azt mondod dolgozol, biztosan meg tudnád oldani, hogy egyedül élj a gyerekkel, a férjed meg azt csinál, amit akar.

Hidd el, a leírásod alapján ő egyelőre biztos a dolgában, hogy úgysem hagyod el.

De itt most úgy tűnik, hogy választanod kell. Vagy neveled a gyereketeket kicsit alacsonyabb színvonalon, de egészséges lelki környezetben, vagy ragaszkodsz az elveidhez és még évekig tűröd ennek a baromnak a viselkedését. Csak ne lepődj meg, ha a közös gyereketek téged is hibáztatni fog ezért és amint teheti eltávolodik majd tőled is.

Nem akartam kemény szavakat használni, de szeretném, ha kinyílna a szemed. Ne válaszd ezt az életet a gyerekednek.

2015. jún. 10. 00:16
 46/53 A kérdező kommentje:

Tegnap megint összevesztünk ezen, hogy hogyan viszonyul a gyerekekhez.

Megmondtam neki hogy kap egy hónapot hogy változtasson a hozzáállásán különben elköltözünk a kislánnyal és a bíróságon elintézem, hogy soha ne láthassa.

2015. jún. 10. 10:14
 47/53 anonim ***** válasza:
53%

"a bíróságon elintézem, hogy soha ne láthassa"

És ezt HOGYAN teszed? Mert et nem úgy megy ám, hoyg anyuka "intézkedik"!!!!!!

2015. jún. 10. 10:28
 48/53 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó: Ez ilyen esetben jól hangzik, nyugi. Kicsit rá kell ijeszteni, és ha ettől sem jön meg az esze akkor viszlát.

Kérdező!! Nagyon büszke vagyok rád. :)

2015. jún. 10. 10:49
 49/53 A kérdező kommentje:

Valóban arról volt szó, hogy ez eléggé ijesztően hangzik.

Én is tudom, hogy nem megy olyan könnyen az ilyesmi a bíróságon.

2015. jún. 10. 12:09
 50/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2015. jún. 10. 12:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!