Apukának rettenetes a hozzáállása a két éves gyerekünkhöz mit csináljak?
A férjem nagyon türelmetlen volt eddig is a lányunkkal...
De most már ott tartunk, hogy nagyon csúnyán és agresszívan beszél vele... :(
Ha mesét néz akkor: Kapcsold már ki azt a sz*art
Ha sír: Mi a f*aszért bőgsz. Fogd be a pofád meg ilyesmik.
Nem bírom elviselni ezt már mondtam neki is...
Igyekszem mindent megtenni, hogy a lehető legkevesebbet sírjon és ne legyen útba a férjemnek, de úgy gondolom, hogy természetes, hogy egy 2 éves gyerek sír ha valami baja van. Ráadásul jön a hátsó rágófoga alig tud aludni és erre még a meleg is rátesz. :(
Mit tehetnék hogy ez változzon?
Próbáltam már beszélni vele szépen... volt hogy össze is vesztünk ez miatt... Nem tudom mit tehetnék...
Volt már valaki így?
Már írtam, hogy az apuka a gyerek előtt nem volt ilyen.
Így nem ez a stílus volt rá a jellemző...
10-es nem azt írtam, hogy most szeretem. Jelenleg ránézni sem tudok ezek a dolgok miatt.
Mivel kérdezték hogy miért mentem hozzá ezért írtam.
És próbálnék gondolkodni, hogy hogyan hozhatnám helyre a családunkat... Erre irányul a kérdés is...
Azt én is jól tudom, hogy ha nem lesz változás akkor elköltözünk a kicsivel...
Szegény kislány. A baromállat apja, meg az agyatlan anyja épp most csinálnak belőle egy lelki nyomorékot...
A férjedre ráférne egy alapos verés de úgy, hogy csontja ne maradjon ép. vén hülye fejel már annyi lehetne benne, hogy nem egy két évessel kezd erősködni. Nyomorult...
Te meg mindezt hagyod és inkább a gyereket korlátozod, mert ő nem fog annyira ellenállni... Te is megéred a pénzed.
Azt azért áruld már el, hogy mennyi együttlét után jött ez a tervezett gyerek? 1 hét? 2 hét?
Nem korlátozom a gyereket. Csak másik szobába játszunk.
Gyönyörű, hogy egyesek szerint azért vagyok agyatlan mert szeretném rendbe hozni a családi életet.
6 év együttélés után döntöttünk úgy hogy vállalunk közös gyereket és közben neveltünk 2 gyereket ha valakinek nem tűnt volt fel és nem volt gond. Csak most a kicsivel.
Bocs, de olyan még soha nem láttam, hogy egy felnött ember "hirtelen" elkezd trágárul beszélni, az ilyen "szokás" már gyerekkorban kialakul.
Azt ne mondd már, hogy eddig kultúráltan beszélt, viselkedett a környezetével és most hirtelen csak a gyerekkel kezd trágár és durva lenni. ILYEN NINCS!!!!
Emellett veled is bunkó, ezért is nem értem, miért nem a gyerek érdekeit nézed és sürgösen megszabadítod egy ilyen "apától"!!!!
ha rendbe akarod hozni a dolgokat, akkor miért nem fordulsz szakemberhez?
tételezzük fel, hogy igaz, hogy előtte sosem volt ilyen, és most 180°-os fordulatot vett a viselkedése; ez nem normális, vagy egészségügyi gondjai vannak, valami más, de ahogy fentebb is írták, ilyen nincs, hogy egyik pillanatról a másikra valaki így viselkedjen a családtagjaival
Jaj, komolyan mondom, már kezd elegem lenni az olyan válaszokból, hogy "Már korábban is ilyen volt, csak nem vetted észre, miért mentél hozzá?" meg "Gratulálok a párválasztáshoz!" és hasonló szövegek.
Igenis meg tud változni az ember gyökeresen is akár.
Kedves Kérdező!
Nehéz helyzet, az biztos. A férjed most egy dacos, makacs kisgyerekként viselkedik, és talán ebben rejlik a megoldás is.
Úgy vélem, le kell ülni és konkrétan rákérdezni, hogy miért csinálja ezt. A férfiak csak az egyenes beszédből értenek.
Vagy esetleg a nagyobb gyerekeket is meg lehetne kérdezni a helyzetről, már elég nagyok ahhoz, hogy véleményük legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!