Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit reagalnatok ha a...

Ti mit reagalnatok ha a lanyotokon hegeket lattok? 17L

Figyelt kérdés

Elore bocsi az ekezetert.

A labamon van egy jo par vagas. Ennek az a tortenete hogy egyik baratnom ongyilkos akart lenni es valahogy rakellett vennem hogy ne. Sikerult is, azonban nekem ezek a hegek megmaradtak. A gond hogy elutnek a borom szinetol, nagyon rikitanak. Jon a strand szezon, rovidnadrag stb. Anyam tuti eszre fogja venni. Eleg rosszul all ehhez a temahoz, ismerem ot. Ti hogy reagalnatok erre? Nekem nincs semmi ilyen hajlamom, sose csinaltam ilyet.

Masreszt van otletetek erre hogy lehetne eltuntetni? nem keves vagas sajnos..felek hogy ki fog akadni.

2015. jún. 3. 16:06
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
52%
40 áh, engem se érdekel annyira, csak viccesnek találtam, hogy éppen ez a munkám :) gondolhatod, hogy élőben miket kap az ember ebben a szakmában. már nem is tudom mivel lehetne tényleg megbántani, már ha idegenről van szó. de azért köszi.
2015. jún. 4. 16:20
 42/50 anonim ***** válasza:
8%

Kérdező ha ez komoly, akkor te nagyon hülye vagy. A barátnőd elég lett volna lebeszélni normálisan, az is lehet hogy csak beszélt de nem merte volna megtenni.

A másik probléma még ezzel a kérdéssel hgoy elég fejtörős mert arra volt eszed hogy felvagdosd magad de arra már nem hogy nekünk is elküldd a képet, helyette írtál egy ékezet nélküli katyvaszt. Ha kiteszed a linket elhisszük.

2015. jún. 4. 18:37
 43/50 anonim ***** válasza:

Továbbra is kérdem, milyen gyógyszert és mennyit akart beszedni a barátnőd? Csak mert a keze-lába összevagdosásába nem hal bele, a gyógyszerből is meglepően kevés van és meglepően nagy dózis kell hozzá.

A kettő egymás után elég hülyeség, aki meg akar halni, az nem karcolgatja magát előtte. Segítségkérés ez.

2015. jún. 4. 20:57
 44/50 anonim ***** válasza:

"40 áh, engem se érdekel annyira, csak viccesnek találtam, hogy éppen ez a munkám :) gondolhatod, hogy élőben miket kap az ember ebben a szakmában. már nem is tudom mivel lehetne tényleg megbántani, már ha idegenről van szó. de azért köszi."

Jól írod, nagyon együtt érzek veled, de azért a saját lelkedre is figyelj :)

42, ez komoly?

Már 1001 ítélkező válasz jött, de te úgy érzed még egyszer le kell írni? -.-

És minek neked link, főleg ha így állsz az egész témához, hogy meg sem érted az egész kérdést, csak ítélkezel, képet bezzeg elvárnál, mi vagy te, k*rv@pecér? (elnézést a kifejezésért)

43:

Ez jó kérdés, de végül is nem mindegy hogy milyen fajta gyógyszer volt? :)

Annyi féle nyugtató meg minden van hogy szerintem nem is lényeg. :)

2015. jún. 5. 20:51
 45/50 anonim ***** válasza:
44: Rohadtul nem mindegy. Ugyanis meglepően kevés olyan gyógyszer van, és meglepően nagy dózisban kell beszedni ahhoz, hogy halált okozzon. Abból, hogy mit és mennyit akart bekapkodni a kislány, pontosan lehet tudni, hogy kellett-e ennyire pánikolni, vagy sem. Szándékosan nem fogok most sem márkát, sem hatóanyagot sem adagolást írni, ez nyilvánvaló, de akiért hozzá, tudja, miről beszélek.
2015. jún. 8. 11:05
 46/50 anonim ***** válasza:

Értem én 45, de nem arról volt szó hogy megvágta magát? o.o

Ahhoz nem kell gyógyszer sem, vágással is, halálra fagyással is stb meg lehet halni.

Te nagyon belementél az orvosi szempontokba.

De ha már módszerek után nézel... Gyógyszerrel nem hiszem hogy jó meghalni, nem kíméletes. Az agyad úgy felborítja szóval ha már módszerek után nézel akkor inkább a halálra fagyás.

Mert akkor csak bealszol a hidegben.

De szerintem még ne halj meg, ha még nem érted el azt a szintet hogy megérts dolgokat vagy a kérdezőt.

2015. jún. 9. 00:53
 47/50 anonim ***** válasza:

Ha valaki összevagdalta a kezét-lábát és utána még bő negyedórát egyezkedik a barátnőjével telefonon, az nem hal bele. Ha átvág egy ütőeret, akkor pár perc alatt eszméletlen, majd összeomlik a keringése, sokkos állapotba kerül és meghal.

Ha ehelyett a barátnőjét zsarolja telefonon állítólagos gyógyszerek állítólagos beszedésével, megvárja, hogy az is összevagdalja magát és aztán letesz az egészről, az nem akart meghalni, és pontosan tudta is, hogy mitől lesz/nem lesz baja. Ennek kapcsán lenne érdekes, milyen gyógyszerről regélt a kérdezőnek, mert ha neki lenne kicsi rutinja, akkor rájönne, hogy egyáltalán rendelkezik-e a barátnő a veszélyes dózissal.

Ettől még nem kell a szőnyeg alásöpörni a problémát, nyilvánvalóan veszélyeztetett helyzetben van, aki ilyet tesz, de nem közvetlen életveszélyben. Az biztos, hogy ezek súlyos segélykérő jelek, viszont erre nem megoldás, hogy további önagresszív magatartást generál másokban is.

A jó tanácsokat köszönöm, eszemben sincs meghalni, és a kérdezőt meg a barátnőjét is értem. Csak a problémát nem így kéne megoldani.

2015. jún. 9. 10:43
 48/50 anonim ***** válasza:
0%

47:

Igaz hogy súlyos a téma, de tinikről van szó!

Nem volt normális apja aki pofon csapja vagy akármi, de ez nem is várható el ha már a család nem normális, akkor jobb ha a szülők is meghúzódnak.

Egyik család sem normális.

De azt nem értem miért ítéled el más tettét, nem te vagy a családja.

Persze nem kell a szőnyeg alá söpörni, de te másra vetíted ki a dühöd.

Nem gyerekeken meg tiniken kell kitölteni.

Azt ő honnan tudná hogy milyen gyógyszerből mennyi az elég?

Gyerek, nem orvos!

A problémát szerinted avval kell megoldani hogy megkérdezed mit szedett be. Gratulálok. Nem tudtál okosat mondani.

Ez elsősorban család kérdése. A szülőknél kell kezdeni, hogy valaki miért pusztítja magát.

Az már mindegy hogy éppen mivel akarta megölni magát.

Sok dologgal meg tudja amúgy.

De az nem segít a helyzeten ha te tudod, és csak ítéleteket meg felesleges információkat mondasz gyógyszerekről.

2015. jún. 10. 20:48
 49/50 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, Pont ez a probléma, te nem segíteni akarsz hanem dühöngsz és ítélkezel és arról kérdezel mivel akarta megölni magát.

Ha elárulná arról is jó sok bunkóságot mondanál ugyebár és osztanád az észt.

Ennyi lelked sincs hogy ha valaki szomorú akkor értsd meg. Vagy vidítsd fel, vagy legyél te is szomorú, de ne okoskodj hanem hallgass.

2015. jún. 10. 20:51
 50/50 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én nem dühöngök, és bocs, de vadidegen emberek kérdéseit pragmatikusan kezelem. Ez az oldal tudtommal arra való, hogy objektív vélemények jöjjenek. Nem tudom, miért lennék én itt dühös bárkire. Csak arra próbálok rámutatni (némi hozzáértésből fakadóan, amiért megint elnézést kérek, de ez van), hogy a leányzó viselkedése nem közvetlen szuicidum-veszélyeztetettségről árulkodik. Ez tény. És ezt fel kéne ismernie a mindenkori barátnak/barátnőnek/szülőnek, ezért fontos szót ejteni róla. Amelyik tizenéves soha ki nem ejt a száján olyat, hogy "megölöm magam", ott gyakran sokkal nagyobb az esély erre... Ami itt történt, az ún. "cry for help". Nem öngyilkossági kísérlet, nem öngyilkossági szándék.
2015. jún. 10. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!