Ti mit reagalnatok ha a lanyotokon hegeket lattok? 17L
Elore bocsi az ekezetert.
A labamon van egy jo par vagas. Ennek az a tortenete hogy egyik baratnom ongyilkos akart lenni es valahogy rakellett vennem hogy ne. Sikerult is, azonban nekem ezek a hegek megmaradtak. A gond hogy elutnek a borom szinetol, nagyon rikitanak. Jon a strand szezon, rovidnadrag stb. Anyam tuti eszre fogja venni. Eleg rosszul all ehhez a temahoz, ismerem ot. Ti hogy reagalnatok erre? Nekem nincs semmi ilyen hajlamom, sose csinaltam ilyet.
Masreszt van otletetek erre hogy lehetne eltuntetni? nem keves vagas sajnos..felek hogy ki fog akadni.
ma 17:14-es vagyok.
nem értem sokan miért sirákoznak, hogy így meg úgy lett volna jó, az nem segít a helyzeten és nem is válasz a kérdésre, szóval a siránkozó panaszkodást és az okolást abba kellene hagyni és a jelenlegi kérdésre kellene választ adni, már akinek megy :)
Már írták a körömvirág krémet, de attól sokkal jobb az avokádó olaj, sófürdő keveréke, bár még nagyon fiatal vagy nem tudom hogy végig csinálnál e egy berber kúrát, én 17 évesen biztos nem csináltam volna, no de mások vagyunk.
Ha van hozzá kedved akkor a bionom. hu-n rá tudsz kérdezni.
Iszappakolással, sófürdővel, stb, otthon, most pont az időzítés is jó, mert nyári délutánokon a legkényelmesebb.
Az hogy ez eltünteti-e a hegeket, az személy függő.
De ha nem is tünteti el, még akkor is a bőrön felszívódó ásványi anyagok és minden egyéb az egész szervezetre jó hatással van, pl méregtelenít és táplál.
De mondom volt már olyan akinek a hegeit és anyajegyeit is eltüntette, de ehhez lehet fiatal vagy még.
Hát de az mindegy is hogy igaz e sztorija, nincs jogunk megítélni egy másik embert, nem így gondolod?
Biztos te is csináltál vmi hülyeséget 16 évesen, előfordul, az élet nem mennyország és nem Atlantisz.
ha az en gyerekemen vennem eszre nem uszna meg kiabalas nelkul.
bar remelhetoleg mire felno lesz annyi esze hogy tudja, a vagdosas nem javit a helyzeten.
Pszichológushoz vinném a gyerekem. Nagyon hihetetlen ez a történet.
Egy normális ember átmegy a barátjához beszélgetni, vagy ráhívja a mentőt.
Neki egy gyomormosás lett volna az egész, neked meg lehet egy életre megmaradnak a hegeid.
Úgysem lett volna öngyilkos. Ha valaki valóban megakarja ölni magát az megcsinálja és nem hagy lehetőséget arra, hogy segítsenek neki.
Nem sz_rnám le, de nem tennék kárt saját magamban. Kölcsönös zsarolás de jó móka.
Nem hülyítem a tiniket, tényleg komolyan kell venni, de te normálisnak gondolod azt akinél az az első lépés, hogy összevagdossa magát "segítség" képen.
Kegyetlenül hangzik de jobban jár a suicid csaj, ha ráhívják a mentőket. Lesz egy sz_r estéje, de legalább kap kezelést és esetleg a családból is kiemelik, ami így soha nem fog megtörténni. Helyette próbálkozik még párszor és egyszer majd nem tudja a legjobb barátnője sem visszazsarolni az élők közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!