Ti mit reagalnatok ha a lanyotokon hegeket lattok? 17L
Elore bocsi az ekezetert.
A labamon van egy jo par vagas. Ennek az a tortenete hogy egyik baratnom ongyilkos akart lenni es valahogy rakellett vennem hogy ne. Sikerult is, azonban nekem ezek a hegek megmaradtak. A gond hogy elutnek a borom szinetol, nagyon rikitanak. Jon a strand szezon, rovidnadrag stb. Anyam tuti eszre fogja venni. Eleg rosszul all ehhez a temahoz, ismerem ot. Ti hogy reagalnatok erre? Nekem nincs semmi ilyen hajlamom, sose csinaltam ilyet.
Masreszt van otletetek erre hogy lehetne eltuntetni? nem keves vagas sajnos..felek hogy ki fog akadni.
"ppen vegighuztam karcolas. Nem tovig bevagottra kell gondolni"
jo nagy hulye vagy te, ennyi erovel akar ketchupot is onthettel volna a labadra es azt fotozod le.... IQ nulla
Mar keso a hegek megmaradnak.
Bezelj anyukaddal, ennyi.
A heg az heg, nem kell túlmagyarázni.
Sok embernek van.
A pasik meg amúgy sem azt nézik, hanem hogy pl az alakod első ránézésre vonzó-e, remélem érted hogy értem.
A hegek még akár érdekesek is lehetnek, ne spilázd túl.
Én biztos nem alapoznám le magam, amúgy nekem is vannak hegeim, de nem feltűnőek, de aki téged megnéz első ránézésre az úgysem a heg alapján ítél meg, hanem az összbenyomást nézi.
Szerintem nyugodtan vállald fel a hegeidet, nem kell alapozni, akinek szimpi vagy az úgysem azt nézi, ha meg rákérdeznek akkor azt mondasz amit akarsz, ha nincs kedved erről beszélni nem kell mások orrára kötni hogy mi történt ;)
"Vegul emiatt nem szedte be a gyogyszert."
Lóf... A barátnődnek eszében sem volt öngyilkosnak lenni. Ezt hívják "cry for help"-nek, amit persze komolyan kell venni, de semmiképpen nem úgy, hogy te is bántalmazod magad.
Bár valahol megértem a logikádat, én is csatlakozom azokhoz, akik szerint meg lehetett volna ezt oldani kevésbé drasztikus, maradandó módon.
De anyukádat is értsd meg, hogyha erről beszélsz neki, egyértelmű, hogy nem fogja aggodalom nélkül venni. Ő azt látja, hogy az ő gyereke vágott bele saját magába, és ez nem volt a legokosabb húzás, a cél érdekében. Talán meg is haragszik és jogosan. Arra is számíts, hogy nem hiszi el a történetedet, mert egy önmagát vagdosó embertől sokféle "indokot" lehet hallani, már ne is haragudj.
Nem normális dolog ilyen fokú érzelmi zsarolással (mert számomra ez annak hat) egy amúgy is depressziós embert meggyőzni. Lehet, hogy akkor pillanatnyilag jó ötletnek tűnt, végső elkeseredésben, de hosszútávon ennek semmi pozitív hatása nincs, egyikőtökre nézve sem. A barátnődet inkább szakemberhez irányítsd. És neked sem ártana egy igazán bennsőséges, bizalmas beszélgetés valakivel, akivel jó a kapcsolatod, vagy inkább egy pszichológussal.
Az eltüntetésre pedig már javasoltak itt pár dolgot, de nyoma mindig marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!